Merhaba arkadaşlar. Şu an bunu yazdığım saat bile 5:23 sabah. 14:00-16:00 arası uyanıyorum, tabii geç uyandığım için uzun bir süre uykum gelmiyor. Şu an saat 5:23, hâlâ bir gram uykum yok. Yarın yine çok geç uyanacağım, yani kısaca sabah oldu akşam. Akşam oldu sabah, artık iğrenmeye başladım cidden bu döngüyü de bir türlü kıramıyorum.
Ya borç çok ya da aşk acısı var? Yatağa erken girin, kafeini azaltın. Doktorunuzdan takviye isteyebilirsiniz. Arada safran içerim, temiz uyku için destek oluyor.
Aynı sorunu bende yaşadım. 23:00'a doğru 2 bardak ayran içiyorum. Telefonumu falan başka odada bırakıyorum. 1-2 gün uymak zor oluyor ama sonrasında vücut alisiyor.
22-23 gibi uyumak sabah 7 de kalkmak çok dinç ve güzel hissettiriyor.
Agalarla oyun oynamaktan her yaz yaşadığım mistik sorun. Bir gün sabret uyuma gece yatarsın öyle güzel uyursun ki oh. Eski haline gelir düzen. Ben öyle yapıyordum.
Sabah saatlerinde yapacak bir hedefiniz tutkunuz(sabah erken kalkmayı sevmek olabilir, spor olabilir, sabah saatinde o sessizlikte bir şeyler okumak olabilir(ben bunu yapıyorum ve sabah erken kalkmayı seviyorum)olsun veya mecburi(işe gitmek, okula gitmek vb) bir şeyiniz olsun. Ya seve seve ya seve seve kalkarsınız
Veya alternatif olarak
Saat 22:00 de yatağa girin ve çıkmamaya çalışın, kulaklıkla yatabiliyorsanız, delta wawes denilen sesler var 3hz seviyesinde bunları dinleyebilirsiniz( tabi alışamazsanız zorlamayın kulak üstü kulaklık gerekebilir) veya normal müzikde dinleyebilirsiniz. Ama o yataktan hiç bi şekilde çıkmayın ve ekrana bakmayın sadece sabredin. ilk baş zorlanacaksınız sonra alışacaksınız.
Aynı sorunu bende yaşadım. 23:00'a doğru 2 bardak ayran içiyorum. Telefonumu falan başka odada bırakıyorum. 1-2 gün uymak zor oluyor ama sonrasında vücut alisiyor.
22-23 gibi uyumak sabah 7 de kalkmak çok dinç ve güzel hissettiriyor.
Ya borç çok ya da aşk acısı var? yatağa erken girin, kafeini azaltın. Doktorunuzdan takviye isteyebilirsiniz. Arada safran içerim, temiz uyku için destek oluyor.
İkisi de değil. Asıl başıma bela olan şey telefon. Bunun yüzünden yaklaşık 1 haftadır laptopun kapağını bile açmadım. Aslında hiç kafeinli bir şey de tüketmiyorum ama sanırım bunu artık bir alışkanlık hâline getirdim. Bazen uyanıyorum, her yer karanlık oluyor.