noonew

Başarılı
Merhaba arkadaşlar. Şu an bunu yazdığım saat bile 5:23 sabah. 14:00-16:00 arası uyanıyorum, tabii geç uyandığım için uzun bir süre uykum gelmiyor. Şu an saat 5:23, hâlâ bir gram uykum yok. Yarın yine çok geç uyanacağım, yani kısaca sabah oldu akşam. Akşam oldu sabah, artık iğrenmeye başladım cidden bu döngüyü de bir türlü kıramıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorunu bende yaşadım. 23:00'a doğru 2 bardak ayran içiyorum. Telefonumu falan başka odada bırakıyorum. 1-2 gün uymak zor oluyor ama sonrasında vücut alisiyor.

22-23 gibi uyumak sabah 7 de kalkmak çok dinç ve güzel hissettiriyor.

Sabah saatlerinde yapacak bir hedefiniz tutkunuz(sabah erken kalkmayı sevmek olabilir, spor olabilir, sabah saatinde o sessizlikte bir şeyler okumak olabilir(ben bunu yapıyorum ve sabah erken kalkmayı seviyorum)olsun veya mecburi(işe gitmek, okula gitmek vb) bir şeyiniz olsun. Ya seve seve ya seve seve kalkarsınız :)

Veya alternatif olarak

Saat 22:00 de yatağa girin ve çıkmamaya çalışın, kulaklıkla yatabiliyorsanız, delta wawes denilen sesler var 3hz seviyesinde bunları dinleyebilirsiniz( tabi alışamazsanız zorlamayın kulak üstü kulaklık gerekebilir) veya normal müzikde dinleyebilirsiniz. Ama o yataktan hiç bi şekilde çıkmayın ve ekrana bakmayın sadece sabredin. ilk baş zorlanacaksınız sonra alışacaksınız.

Aynı sorunu bende yaşadım. 23:00'a doğru 2 bardak ayran içiyorum. Telefonumu falan başka odada bırakıyorum. 1-2 gün uymak zor oluyor ama sonrasında vücut alisiyor.

22-23 gibi uyumak sabah 7 de kalkmak çok dinç ve güzel hissettiriyor.

Teşekkürler bugün deneyeceğim.

Ya borç çok ya da aşk acısı var? :) yatağa erken girin, kafeini azaltın. Doktorunuzdan takviye isteyebilirsiniz. Arada safran içerim, temiz uyku için destek oluyor.
İkisi de değil. Asıl başıma bela olan şey telefon. Bunun yüzünden yaklaşık 1 haftadır laptopun kapağını bile açmadım. Aslında hiç kafeinli bir şey de tüketmiyorum ama sanırım bunu artık bir alışkanlık hâline getirdim. Bazen uyanıyorum, her yer karanlık oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör: