duranforreal

Üstün
İyi günler forum. Bu gece uyumamam lazım. Çünkü önemli işim var, bu gece bitirmeyi planlıyorum ve bir şeyler öğrenmeyi amaçlıyorum. O da öğrenebilirsem yani. Sizce uykuyu uçuran nedir? taktikleri bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi günler forum. Bu gece uyumamam lazım. Çünkü önemli işim var, bu gece bitirmeyi planlıyorum ve bir şeyler öğrenmeyi amaçlıyorum. O da öğrenebilirsem yani. Sizce uykuyu uçuran nedir? Taktikleri bekliyorum.

Korku film izle bir kısmını vücut otomatik uyuyamiyor zaten.

Soğuk kahveye shot atın tamamdır, uyku gelince kendinize vurun geçer.

Ben kahve içince uykum geliyor nedense.

İyi günler forum. Bu gece uyumamam lazım. Çünkü önemli işim var, bu gece bitirmeyi planlıyorum ve bir şeyler öğrenmeyi amaçlıyorum. O da öğrenebilirsem yani. Sizce uykuyu uçuran nedir? Taktikleri bekliyorum.

Açık tekel bulup Monster al. Evde kahvenin üstüne Monster dök shot at. 3 gün ayakta kalmışlığım var.

IMG_20251113_232555_749.webp
IMG_20251113_232557_535.webp
IMG_20251113_232601_928.webp

Ta taa! İşte ölümsüzlük iksiri.

Şaka bir yana, kahve gerçekten de uykusuzluk yapıyor, denemeni öneririm 🙂

Önemli düzenleme: Sakın evde denemeyin, tadı berbat oluyormuş 😥

Bir düzenleme daha: Lütfen yapmayın.

Son düzenleme:
Korku film izle bir kısmını vücut otomatik uyuyamiyor zaten.

Ben kahve içince uykum geliyor nedense.

Sıcak insanı rahatlattığından olabilir.

Açıkçası yapacağım şeye kafayı taktıysam sabah olduğunun farkına bile varmam. Özellikle metal tarzı şarkılar da insanı dinç tutuyor.