iCharlsOfficial
Başarılı
Kafein ve hareketli müzik.
Kalp krizi geçirmek için ne güzel bir taktik, yanına da enerji içeceği içsin o gün son uykusu olur.Eki Görüntüle 201692Eki Görüntüle 201693Eki Görüntüle 201694
Ta taa! İşte ölümsüzlük iksiri.
Şaka bir yana, kahve gerçekten de uykusuzluk yapıyor, denemeni öneririm![]()
Hocam ben o konulardan o kadar anlamıyomki... Shot ne?Soğuk kahveye shot atın tamamdır, uyku gelince kendinize vurun geçer.
İşim var diri kalmam lazım.Korku film izle bir kısmını vücut otomatik uyuyamiyor zaten.
Açık olsada almam zaten enerji içeceği tüketmiyom.Açık tekel bulup Monster al. Evde kahvenin üstüne Monster dök shot at. 3 gün ayakta kalmışlığım var.
Gece dışarı çıkarsam bir daha eve giremem .dGüzel bir çay ve bir aksiyon oyunu oyna. Eğer merkezi bir yerde, yani güvenilir bir yerde yaşıyorsan dışarı da çıkabilirsin.
Evet yakınlarımda kahvenin diri tuttuğunu söyledi denicem uykum gelince.Eki Görüntüle 201692Eki Görüntüle 201693Eki Görüntüle 201694
Ta taa! İşte ölümsüzlük iksiri.
Şaka bir yana, kahve gerçekten de uykusuzluk yapıyor, denemeni öneririm
Önemli düzenleme: Sakın evde denemeyin, tadı berbat oluyormuş![]()
Evet yakınlarımda kahvenin diri tuttuğunu söyledi deneyeceğim uykum gelince.
Ya ben ışık açma taraftarıyım sarı ışık var odada ailem diyo kapa gece gece felan diye yoksa açarım.Nescafe filan pek etmiyor bence. Acı kahve daha iyi olabilir. Şarkıda açabilirsiniz. Hareketli bir şeyler. Ve ışıkta önemli bence. Loş ışıktan kaçının uyku getirir.
Hocam valla mümkünse kahve tekle, Coffee Nap yapabilirsin. Bir de yüzüne soğuk bir su çarpıp 2-3 dakika balkonda nefes alabilirsin.İyi günler forum. Bu gece uyumamam lazım. Çünkü önemli işim var, bu gece bitirmeyi planlıyorum ve bir şeyler öğrenmeyi amaçlıyorum. O da öğrenebilirsem yani. Sizce uykuyu uçuran nedir? taktikleri bekliyorum.
Aaa benim bi efes saati vardı ışıklıydı mantıklı bak.