Detaylar
Kim cevapladı?Cranxiel 3
Yetkin
- Makaleler
- 5
Buna bilinç altı öğrenme diyoruz ve uzmanlar arasında işe yaradığını söyleyen ile işe yaramadığını söyleyenler arasında resmen meydan muharebesi var. Uyku öncesi dinlemek istediğimiz bilgileri kayıt altına alıp uyku esnasında bunları dinlemeye ayarlarız. Bunu gece boyu tekrarlarız ve uyandığımızda konu ile ilgili tekrar yaparak ilgili hedef konuyu oturturuz, yöntemi bu şekilde. Şahsi görüşüm hipnopedyadan çok daha iyi kendini kanıtlamış öğrenme yöntemleri var ve bunları kullanman.
Tabii ki de mümkün değil de ciddi mi soruyorsunuz? Anladığım kadarıyla ciddi. Eyvah!
Karşıma çıktı biraz araştırma yaptım ve bilimsel olarak mümkün olabileceğini söylüyorlar. Link atmak serbest mi?
tear
Üstün
- Makaleler
- 34
Atın hocam merak ettim, aklıma gelen tek şey uyurken konu anlatımı videosu açıp kulaklık takmak başka bir yönetim mi var yoksa bakalım.Karşıma çıktı biraz araştırma yaptım ve bilimsel olarak mümkün olabileceğini söylüyorlar. Link atmak serbest mi?
Elma ısıran 60
Üstün
Çalıştıktan sonra hemen uyursan akılda iyice pekiştiğine dair görüşler var.
Atın hocam merak ettim, aklıma gelen tek şey uyurken konu anlatımı videosu açıp kulaklık takmak başka bir yönetim mi var yoksa bakalım.
uykuda öğrenme
bir dönem öğrenmeyle çeşitli araştırma ve deneylere konu olmuş metoddur. uyku sırasında hiçbir uyarana maruz kalınmaması dolayısıyla, verilen bilginin kaydının çok daha kolay olacağı iddiası ile yola…
@tear
Son düzenleme:
Astral seyahate çıkıp ders çalışabilirsinizUyurken ders çalışmak mümkün mü? Eğer mümkünse bunu nasıl yapabiliriz? Merak ediyorum.
tear
Üstün
- Makaleler
- 34
Ben de bilimsel bir makale atacaksınız sandım hocam. Kesin cevap yok sadece iddia olduğu söylenmiş.![]()
![]()
uykuda öğrenme
bir dönem öğrenmeyle çeşitli araştırma ve deneylere konu olmuş metoddur. uyku sırasında hiçbir uyarana maruz kalınmaması dolayısıyla, verilen bilginin kaydının çok daha kolay olacağı iddiası ile yola…eksisozluk.com
@tear
I-doser methodu gibi bir şey sanırsam. Bu yöntemde ne kadar gerçek bilmiyorum hiç denemedim. Belirli ses frekansları ile bir çok farklı etkiyi deneyimlenebileceğiniz iddia ediliyor.
I-Doser - Wikipedia
Yeni konular
-
-
-
İnternetinize ne kadar ödüyorsunuz ve oyunlarda ping değerleriniz nasıl?
- serhatmorgan
-
-
-
-
-