Sence böyle bir şey mümkün olabilir mi?

Tik Tok Stare GIF

Buna bilinç altı öğrenme diyoruz ve uzmanlar arasında işe yaradığını söyleyen ile işe yaramadığını söyleyenler arasında resmen meydan muharebesi var. Uyku öncesi dinlemek istediğimiz bilgileri kayıt altına alıp uyku esnasında bunları dinlemeye ayarlarız. Bunu gece boyu tekrarlarız ve uyandığımızda konu ile ilgili tekrar yaparak ilgili hedef konuyu oturturuz, yöntemi bu şekilde. Şahsi görüşüm hipnopedyadan çok daha iyi kendini kanıtlamış öğrenme yöntemleri var ve bunları kullanman.

Karşıma çıktı biraz araştırma yaptım ve bilimsel olarak mümkün olabileceğini söylüyorlar. Link atmak serbest mi?
Atın hocam merak ettim, aklıma gelen tek şey uyurken konu anlatımı videosu açıp kulaklık takmak başka bir yönetim mi var yoksa bakalım.

Atın hocam merak ettim, aklıma gelen tek şey uyurken konu anlatımı videosu açıp kulaklık takmak başka bir yönetim mi var yoksa bakalım.

@tear

Son düzenleme:

@tear
Ben de bilimsel bir makale atacaksınız sandım hocam. Kesin cevap yok sadece iddia olduğu söylenmiş.

I-doser methodu gibi bir şey sanırsam. Bu yöntemde ne kadar gerçek bilmiyorum hiç denemedim. Belirli ses frekansları ile bir çok farklı etkiyi deneyimlenebileceğiniz iddia ediliyor.