Bu ülke çoktan uyudu arkadaşlar, 15 senedir de uyuyuş devam ediyor, ben artık saldım. Gezi gibi güzel başlayan bir şeyi bile provokasyona kaybettik, şu an bu durumdan rahatsız olanların da zaten tamamı artık bitkisel hayatta gibi bir şey.
Kadıköy'de oturuyorum, iniyorum modaya, bakın istisnasız her gün 1000'den fazla farklı insan geçer moda 1 ve moda 2'den, hepsini durdurup sorun, hepsi hükümetten şikayetçidir ama 5 dakika sonra birasını alıp (o da artık ne zaman yasaklanırsa.) Çimlere oturup hayatını devam ettirir.
Bu halkın nabzı yok, bir şeylere tepki gösterecek hali bile kalmamış. Ulan benzinin fiyatı artıyor, Fransa'da hükümet düşüyorken neredeyse bizimkiler benzin kuyruğuna giriyor, aralarında senin benim gibi insanlar da var ideolojik olarak bu arada, ne yapabiliriz ki bu insanlara karşı?
Partiler zaten salmış, kimse kimseyi yürüyüşe çağıramıyor, he çağırılsak totomuzun dibinde canlı bomba patlayamayacağı kesin değil, patlamasa ampul kılıklı sol örgütü adı altında teröristleri aramıza sokacaklar, bir anda bütün eylem polisle kavgaya dönüşecek gezi gibi, bu da berbat bir şey.
Fırsatı olan bu ülkeden kurtulsun arkadaşlar.