Fiziki bir güvenlik duvarı. Ağa gelen bağlantı modemden sonra o cihaza gidiyor cihazdan sonra ağdaki cihazlara gidiyor. Fiziki bir antivirüs gibi düşünebilirsiniz.
Key ile IP adresine bağlanmayı hiç duymadım ben, firewall bir ağa ya da bilgisayara gelen istemleri filtreler, yani kötü amaçlı saldırıların size ulaşmasını engeller.
Şu anda Türkiye'de ev internetlerine bağlanıp insanları rahatsız etmeyi isteyen ve bunu yapabilecek bilgiye sahip bir hacker olduğunu sanmıyorum.
Key ile IP adresine bağlanmayı hiç duymadım ben, firewall bir ağa ya da bilgisayara gelen istemleri filtreler, yani kötü amaçlı saldırıların size ulaşmasını engeller.
Şu anda Türkiye'de ev internetlerine bağlanıp insanları rahatsız etmeyi isteyen ve bunu yapabilecek bilgiye sahip bir hacker olduğunu sanmıyorum.
Gerçi benim PC'de yabancı enterprise keyi girip format sirasinda education yaptım TR keyi ile herhangi bir problem olur mu? Enterprise keyi ile interneti aktif etmedim ama.
Tam olarak ismini hatırlamıyorum fakat bu keyler şirketlerin keyleri ve şirket 50 key almıştır fakat 35'ini kullanmıştır, kalan 15 keyden kâr etmek için satıyorlar.
Ayrıca Windows'u aktif etmek için Massgrave kullanabilirsin, açık-kaynaklı ve güvenilir bir yöntem.
Tam olarak ismini hatırlamıyorum fakat bu keyler şirketlerin keyleri ve şirket 50 key almıştır fakat 35ini kullanmıştır, kalan 15 keyden kâr etmek için satıyorlar.
Ayrıca Windows'u aktif etmek için massgrave kullanabilirsin, açık-kaynaklı ve güvenilir bir yöntem.
Tam olarak ismini hatırlamıyorum fakat bu keyler şirketlerin keyleri ve şirket 50 key almıştır fakat 35ini kullanmıştır, kalan 15 keyden kâr etmek için satıyorlar.
Ayrıca Windows'u aktif etmek için massgrave kullanabilirsin, açık-kaynaklı ve güvenilir bir yöntem.