Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
İtopya'dan aldığım Intel Arc B580'i iade etmeyi düşünüyorum. Sadece 1 hafta geçti, içinden çıkan maketi yaptım. Sizce iade etmek istesem kabul edilir mi?
İtopya iade konusunda pek iyi değil.
Yusff
Çalışkan
Yani kabul edilmez mi?
Daffy Duck
Üstün
Niye edilmesin? Gerekli koşullar sağlanırsa edilmesi gerekir. Şansınızı deneyin.
Yusff
Çalışkan
Zaten deneyeceğim ancak maketi yaptığım için kabul edilmez diye şüphem var.Niye edilmesin? Gerekli koşullar sağlanırsa edilmesi gerekir. Şansınızı deneyin.
StajyerAdam
Uzman
Hocam kusura bakmayın da "maketi yaptım"dan kastınız nedir acaba?Zaten deneyeceğim ancak maketi yaptığım için kabul edilmez diye şüphem var.
Bold Pilot
Uzman
Yanında kağıt maket gönderiyor Intel onu kastetmiş. Sticker gönderilmesi gibi.Hocam kusura bakmayın da "maketi yaptım"dan kastınız nedir acaba?
Yusff
Çalışkan
Fotoğrafta gördüğünüz gibi bir maket. İçinden parçaları çıkıyor sende kendin yapıyorsun bunu.Hocam kusura bakmayın da "maketi yaptım"dan kastınız nedir acaba?
Dosya Ekleri
StajyerAdam
Uzman
Anladım.Yanında kağıt maket gönderiyor Intel onu kastetmiş. Sticker gönderilmesi gibi.
Son düzenleyen: Moderatör:
Vadbav
Başarılı
İade koşullarında ne alırsanız aldığınız gibi eksiksiz iade etmek zorundasınız, kutuda hasar ya da belirttiğiniz gibi içinden çıkan şeyleri kullanıp bir şeyler yaparsanız iadeniz kesinlikle ret yiyecektir.Zaten deneyeceğim ancak maketi yaptığım için kabul edilmez diye şüphem var.
Son düzenleyen: Moderatör: