Ömer_Yeter

Üstün
Yer
Trabzon/Şalpazarı
Evet, birçok oyun Epic'te ve benim gibi harici disk kullananların en büyük sorunu da Epic'in diskteki oyunları görememesi. Bu ve bunun gibi sorunlara rağmen Epic'ten oyun alınır mı?

Birçok oyun hala Epic'te daha ucuz. Sana kalmış. Ayrıca sorunların çözümü de vardır muhakkak.

Evet, birçok oyun Epic'te ve benim gibi harici disk kullananların en büyük sorunu da Epic'in diskteki oyunları görememesi. Bu ve bunun gibi sorunlara rağmen Epic'ten oyun alınır mı?
Alınır hocam. Görememe işini yine halledersiniz. Takıntım var diyorsanız çok bi fark yoksa Steam'den de alabilirsiniz.

1- aldım. Pişmanlığım yok.
2- çözülür. Daha sorunu yaşamadan ön yargılı da davranmayın hocam. Çözülür elbet. Yaşayan kişinin diskinde de bir sorun olabilir yani hiç sorun da yaşamayabilirsiniz.

Hocam ben sorunu yaşadım söyle benim diske Epic'i klasör olarak attım doğrudan diskten çalıştırdım ve ilk etapta görmedi oyunu Epic resmi yoluyla doğrulayabildim oyunu ama keşke Epic oyun klasörünü seçmek istediğimizde "bu dizin boş olmalı" hatası vermese de bizde klasör yolunu değiştirip kursak. Mesela heroicte böyle bir ayar mevcut.

Küçük oyunlar Steam'e göre daha ucuz ama AAA oyunlar konusunda Steam ve Epic arasında ciddi bir fark yok hatta yer yer Steam daha ucuz oluyor.

Disk sorunun da çözümü kolay, nerede kurulu ise orayı seçiyorsun, kendisi doğrulama yapıyor, hallediyor her şeyi.