Ömer_Yeter
Üstün
Evet, birçok oyun Epic'te ve benim gibi harici disk kullananların en büyük sorunu da Epic'in diskteki oyunları görememesi. Bu ve bunun gibi sorunlara rağmen Epic'ten oyun alınır mı?
Alınır hocam. Görememe işini yine halledersiniz. Takıntım var diyorsanız çok bi fark yoksa Steam'den de alabilirsiniz.Evet, birçok oyun Epic'te ve benim gibi harici disk kullananların en büyük sorunu da Epic'in diskteki oyunları görememesi. Bu ve bunun gibi sorunlara rağmen Epic'ten oyun alınır mı?
Birçok oyun hala Epic'te daha ucuz. Sana kalmış. Ayrıca sorunların çözümü de vardır muhakkak.
Alınır hocam. Görememe işini yine halledersiniz. Takıntım var diyorsanız çok bir fark yoksa Steam'den de alabilirsiniz.
Çözülür. Daha sorunu yaşamadan önyargılı da davranmayın hocam. Çözülür elbet. Yaşayan kişinin diskinde de bir sorun olabilir yani hiç sorun da yaşamayabilirsiniz.Siz Epic'ten oyun aldınız mı ve aldıysanız pişman mısınız?
Sizce çözülür mü bu sorun.
Aldım, ucuz bulduğum oyunların bazılarını ordan alırım.Siz Epic'ten oyun aldınız mı ve aldıysanız pişman mısınız?
1- aldım. Pişmanlığım yok.
2- çözülür. Daha sorunu yaşamadan ön yargılı da davranmayın hocam. Çözülür elbet. Yaşayan kişinin diskinde de bir sorun olabilir yani hiç sorun da yaşamayabilirsiniz.
Evet, birçok oyun Epic'te ve benim gibi harici disk kullananların en büyük sorunu da Epic'in diskteki oyunları görememesi. Bu ve bunun gibi sorunlara rağmen Epic'ten oyun alınır mı?