Utku92 9
Üstün
- Makaleler
- 1
Söylemek istediklerimi biraz farklı anladınız sanırım. Ben hükümeti veya şu anki gidişatı savunmak amaçlı söylemedim. Eskiye kıyasla alım gücümüzün arttığını fakat enflasyon ve yüksek vergi ile bunun fark edilemez hale geldiğini söyledim sadece. Demek istediğim sadece, Türkiye'nin ekonomik olarak eskiye nazaran daha iyi olduğu ve bahsedildiği kadar kötü olmadığıydı. Düzgün bir yönetimle ortalama 3 sene gibi kısa bir süre içinde Amerika, Norveç olmasa bile İspanya, İtalya gibi ülkelerin alım gücünü yakalayabileceğimizi söylemek istedim sadece.
Normal ülkelerde 62 - 63 yaş üstü insanlar emekli oluyor. O saatten sonra çoğu kişi hayattan elini çekip ölümü bekliyor. Önemli olan bu zamanın gençken insanın elinde olması.
Dostum bende hükumet ile ilgili bir şey demedim. 15 yılda ancak toparlar. Fark edilemez durumda değil kardeşim nasıl yorumluyorsunuz bazen şok geçiriyorum. O kadar bariz fark edilir ki. Pazara markete gidip 1 aylık asgari ücret ile neler alınabiliyor 2000'li yıllar ile hesaplayın. Sonra konuşalım.