Sanırım BIOS'a girmek gerekiyormuş doğrudur. CSM kapatmadan güncellersen ayarı kendisi kapatacaktır yüksek ihtimalle.

Evet biliyorum, ayarlardan da açılabiliyor ondan bahsetmiştim ben.
Neyse Hocam galiba bu Valorant beni sevmedi :D Başka bahara artık :D İlginiz için teşekkürler <3

Hocam dediğim gibi BIOS güncelleyin, yüksek ihtimalle güncellemediğiniz için şu an ayar yapınca sorun çıkıyor. Son sürüme güncelleyince ayarlarını kendi yapması lazım.
Hocam dün yapmıştım fakat yine demekte fayda var teşekkürler

Neyse Hocam galiba bu Valorant beni sevmedi :D Başka bahara artık :D İlginiz için teşekkürler <3
Hocam yapacağın işlem çok basit hemen pes etmemelisin bence. BIOS güncellemek senin için daha da kolay, Instant Flash özelliği var direkt.

Hocam dün yapmıştım fakat yine demekte fayda var teşekkürler
Dün yapmış mıydın? Hangi sürümde BIOS şu an kontrol eder misin?

Hocam sorunum BIOS sıfırlamak değiş pili çıkarıyhorum mesela sıfırlanıyor. Sorunum Secure Boot'u açmam gerek ama önce CSM kapatmam lazım CSM'yi kapatınca BIOS ekranı gelmeden direk Windows açılış ekranına geçiyor

Bomboş SSD varsa onu tak öyle BIOS'a gir. CSM kapat öylece.

Üstatlarım çok teşekkürler deneyeceğim <3

Peki konu başındaki sorunuma gelirsek :D Bu şekilde Windows 10 temiz bir yükleme yapsam. Yine Secure Boot kapalı olsa Valorant oynayabilir miyim?

@BingoLive Hocam işletim sisteminden Fast Boot açık mı kontrol eder misin? Bir de disk yönetiminden C diskinin GPT olduğundan emin ol.
Kapalı Üstadım

Üstatlarım çok teşekkürler deneyeceğim <3

Peki konu başındaki sorunuma gelirsek :D Bu şekilde Windows 10 temiz bir yükleme yapsam. Yine Secure Boot kapalı olsa Valorant oynayabilir miyim?
Oynayabilirsin ama sistem Legacy olarak eski mimaride çalışır ve bilgisayarın tam potansiyelini öldürmüş olursun, ayrıca Secure Boot açık olmadığı için pek çok da güvenlik açığı verirsin.

Oynayabilirsin ama sistem Legacy olarak eski mimaride çalışır ve bilgisayarın tam potansiyelini öldürmüş olursun, ayrıca Secure Boot açık olmadığı için pek çok da güvenlik açığı verirsin.
Anladım Hocam çok teşekkür ederim <3 Gereksiz o zaman bahsettiğiniz yolları dikkatli bir şekilde tekrarlayacağım. Teşekkürler