Kesinlikle kötü oyun. Abartısız 10 sezondur Top 1000'e oynuyorum ben bile bıraktım. Kalan arkadaşlara başarılar.Evet, azaldı.
Ekim ayında 4 milyonluk bir oyuncu kaybı söz konusu, var olanlarda yavaş yavaş bırakıyor çünkü bu tür yetenek içeren FPS oyunlarının kaderi bu. Bu yüzden CS her ölecek dendiğinde ölmeyip üstüne yeni oyuncu kazanıyor, çünkü işin içine karakter yetenekleri giren bir oyunda yapılabilecek tek taktik karakterlerin yetenekleridir. Oynayan kişiler bu büyüyü kaybettiğinde artık o yetenek mevzuları bir yük haline geliyor ve finalde CS'ye geçiyorlar.
Detaylar
Kim cevapladı?O iş yaş, böyle bir açıklama yaptıklarını bile sanmıyorum. Temelinde var olan bir mekaniği azaltamazlar, genel bir CD Nerf'ü falan bile olsa hem oyuncuları ayrıştırır hem de oyunun kendisine ters.
Şu saatten sonra yapacakları en iyi şey yeni oyuncu kazanmak üstüne olur.
Syntax
Üstün
O iş yaş, böyle bir açıklama yaptıklarını bile sanmıyorum.
Bir yerde attıkları tweeti gördüm.
Yapamazlar inan, çok saçma olur zaten.
Şu anki nerf/buff ve içerik politikalarını takip ediyorsan anlaman gereken tek şey yeni oyuncular çekmeye çalışmalarıdır, bunda iyiler ama her çektikleri oyuncu kadar bir o kadar da kaybediyorlar.
Syntax
Üstün
CD Nerf'ü falan bile olsa hem oyuncuları ayrıştırır hem de oyunun kendisine ters.
Bence mantıklı olur gelmesi. Yüksek ranklarda daha taktiksel oyunlar döner.
Yüksek dereceli aşamalara odaklandıkları metayı en son LoL'de denediler inanılmaz başarısız oldu. Oyunun çok az bir kitlesi o dediğin elolarda takılıyor, genel kitle alt kısımlarda zaten.Bence mantıklı olur gelmesi. Yüksek ranklarda daha taktiksel oyunlar döner.
Feci oyuncu kaybederler, abi zaten yapsalar 1.5 senedir oyun bu durumda mı olur gözünü seveyim? Söğüş modundalar şuan, öyle de devam eder.
Syntax
Üstün
Şu anki nerf/buff ve içerik politikalarını takip ediyorsan anlaman gereken tek şey yeni oyuncular çekmeye çalışmalarıdır, bunda iyiler ama her çektikleri oyuncu kadar bir o kadar da kaybediyorlar.
Güncelleme geldiğinde neyin ne olduğuna bakıyorum sadece. Nerf/Buff yeni oyuncunun neden ilgisini çeksin ki?
Yüksek dereceli aşamalara odaklandıkları metayı en son LoL'de denediler inanılmaz başarısız oldu. Oyunun çok az bir kitlesi o dediğin elolarda takılıyor, genel kitle alt kısımlarda zaten.
Feci oyuncu kaybederler, abi zaten yapsalar 1.5 senedir oyun bu durumda mı olur gözünü seveyim? Söğüş modundalar şu an, öyle de devam eder.![]()
Yüksek derece odaklı gitmiyorlar. Genelde E-Spor odaklı gidiyorlar. Böyle olunca ister istemez yüksek rankları da etkiliyor. Düşük ranklardaki oyuncuları da etkileyeceğini sanmam. Adamlar zaten ya boşa yetenek atıyorlar. Ya da yetenek kullanmıyorlar. Yeteneği azaltmaları düşük ranka pek etkisi olmaz.
Aynı fikirde değiliz dostum, yukarıda yazdıklarımı tekrar tekrar yazamayacağım iyi sosyaller.Güncelleme geldiğinde neyin ne olduğuna bakıyorum sadece. Nerf/Buff yeni oyuncunun neden ilgisini çeksin ki?
Yüksek derece odaklı gitmiyorlar. Genelde E-Spor odaklı gidiyorlar. Böyle olunca ister istemez yüksek rankları da etkiliyor. Düşük ranklardaki oyuncuları da etkileyeceğini sanmam. Adamlar zaten ya boşa yetenek atıyorlar. Ya da yetenek kullanmıyorlar. Yeteneği azaltmaları düşük ranka pek etkisi olmaz.
- Makaleler
- 2
Oyuncu sayısının azaldığını sanmıyorum; Kick ve Twitch’e bakınca hâlâ izlenme sayıları var.
Ne oynuyorsunuz hocam? Alternatif olarak?Kesinlikle kötü oyun. Abartısız 10 sezondur Top 1000'e oynuyorum ben bile bıraktım. Kalan arkadaşlara başarılar.