Discord veya herhangi tam ekran uygulamadan ekran görüntüsü alabiliyorlar.

Şaşırmadık tabii ki de. Google bizim konuşmalarımızdan nasıl önümüze reklam çıkartıyorsa başkala programlarda nasıl olmasın ki. Şu ana kadar hangi program bizi güvenlik açısından şaşırtabildi? Kimisi dinliyor, kimisi izliyor, kimiside verilerimizi toplayıp satıyor. 2024 yılına geldik hâla internetin güvenlik düzeyi sorun olmaya devam ediyor hâla.

Vanguard kadar güzel çalışıp (Son dönemini bilmiyorum) bu kadar saçma olaylara bulaşan bir anti cheat yazılımı görmedim. Zaten saçma sapan yerlere erişmek isteyince mavi ekran da verdiriyor.

Anlatsana bro ne yapalım? Optimizasyon sorunlu kötürüm CS2 mi oynayalım?

Oyun mu kalmadı başka oynayacak?

Son düzenleme:
:D? CS:GO desen anlarım fakat CS2 dediğin şey rekabet etmek için rekabet ettiği oyundan özellik çalmış leş bir oyun. Sistemim ile Valorant'ta en kötü 300 400 FPS alırken CS2 gireyim diyorum aslan kardeşlerim öyle bir optimize oyun yapmış ki yediğim 8 yıllık droplar sayesinde işlerimi halledip geri geliyorum. Gerçi "CS2 optimize" kısmı bilgisizliği ortaya döküyor zaten.
CS2 optimizasyon sorunları düzeltildi zaten, en azından benim yaşadığım. Yani ne olacaktı, CS:GO ile aynı FPS'i mi alacaktın gerçekten? Artık sisin bile gölgesi var. Kaldı ki sistemin nedir çok merak ettim. Ben i7 4790 gücündeki bir işlemci ve GTX 1050 Ti ile 140 150 FPS alıyorum. Oyun ilk çıktığında 100 FPS'in altına düşüyordu ama şu an bir sıkıntı yaşamıyorum.