Sağlam oyuncusu olacağım gibi duruyor. Overwatch'tan iyi bir deneyimim var. Valve'ı da severiz. Ücretsiz olursa tadından yenmez.

Half-Life serisinin devamı yerine şöyle bir "oyuncuk" üzerine çalışmaktan hiç utanmıyorlar yani. Yazık.
Valve; DoTa, CS, Half Life'tan ibaret değildir. Apex Legends'ın bile oyun motoru Source'dur. Daha neler neler. Adamların neyle uğraştıkları sizi zerre ilgilendirmez.

Paladins + Rogue Company + Valorant karakterlerini karıştırmışlar yerine deadlock çıkmış gibi bir şey olmuş.
Valorant ❎
Overwatch ✅
Zira Valorant denen oyunun altyapısı, heroların skilleri Overwatch'tan direkt olarak alıntıdır.

Valve; DoTa, CS, Half Life'tan ibaret değildir. Apex Legends'ın bile oyun motoru Source'dur. Daha neler neler. Adamların neyle uğraştıkları sizi zerre ilgilendirmez.
Bu kadar fanboy'luk yapıp, bir beklentimin ve oyun eleştirisi olan yorumuma böyle sert cevap veriyorsan demek ki adamların neyle uğraştıkları seni ilgilendiriyormuş. Valve'da çalışıyorsun sanırım ve Gabe'in bir akrabasısın. Başka bir açıklama düşünemiyorum çünkü.

Bu kadar fanboy'luk yapıp, bir beklentimin ve oyun eleştirisi olan yorumuma böyle sert cevap veriyorsan demek ki adamların neyle uğraştıkları seni ilgilendiriyormuş. Valve'da çalışıyorsun sanırım ve Gabe'in bir akrabasısın. Başka bir açıklama düşünemiyorum çünkü.
Dediğinden bir şey anlamadım. Tek şunu anladım "sen Gabe'in akrabası mısın da bu kadar savunuyorsun?". Yani düzgün bir şey söyle tartışalım. Dediğim sözün yüzde yüz arkasındayım. Size ne adamların yaptıklarından?

Bu kadar Fanboy'luk yapıp, bir beklentimin ve oyun eleştirisi olan yorumuma böyle sert cevap veriyorsan demek ki adamların neyle uğraştıkları seni ilgilendiriyormuş. Valve'da çalışıyorsun sanırım ve Gabe'in bir akrabasısın. Başka bir açıklama düşünemiyorum çünkü.

Ama sende geliştiricilerin geliştirdiği şeye oyuncuk dedikten sonra onların hiç utanmadıklarını merak edip ardından yazık deyince yumuşak ve güzel bir eleştiri mi yapmış sayılıyorsun, sana cevap veren kişi senin gibi sert bir cevap vermiş, senden farklı bir şey yazmamış. :rofl:

Desen ki "keşke yeni bir hl oyunu geliştirselerdi, bu oyun olmasına üzüldüm açıkçası." tarzı bir cümle kursan evet, sana bu kadar sert bir cevap vermesine karşı çıkabilirdin, ancak senin yazdığın ile onun yazdığı gayet eşit.

Neden bir geliştirici yaptığı şey için utansın evladım? Terörist mi bunlar? Kötü bir şey mi yapıyorlar? :rofl: