Kitten
Becerikli
TR çapında düşünürsek bu adam iyi bir konumda, yoksa bizimle kıyaslamak yanlış olur AM5 ve RAM özelinde. Diğer konularda da verdiği çoğu bilgi yanlış değil, sadece eleştiri kaldıramıyor adam. Dediğin gibi ekstra emek zaman harcıyorlar, saygımız var da, bu bir yerden sonra hobiden ziyade sapkınlığa dönüşüyor. İstese de vazgeçemezler şu anda bu işten, sigaradan daha kötü bir alışkanlık bu. Ve dediklerini %100 kabul etmek yanlış. Çok saçma şeyler yazdıklarını görüyorum bazılarının. Kendi üstümde deneyip onaylamadığım hiçbir şeyi doğru diye kabul etmeme taraftarıyım.
Zaten denemediğim hiçbir şeyi doğru olarak kabul etmedim ya da savunmadım.
Kaldı ki zamanında bana ZT'dekiler “1.05 VDDP düşük, biraz daha arttırırsan daha iyi olur 6200 için” demişlerdi. Dinlememiştim onları. 1.05'te kullanmaya devam ettim. Sonra C26'dan 28'e düşünce PyPrime sonuçlarına takıldım biraz. 6.77 civarı yüksek geldi. Sonrasında da biraz bakındım Discord'un arama kısmında “VDDP” ile ne yazılmış aratıp baktım. 1.060'a çektim ve sinyal bütünlüğü daha iyi sağlandı sanırım, C28 için alabildiğim en iyi sonucu elde ettim.
Mesele söylenileni olduğu gibi doğru kabul etmek değil. Mesele karşındaki insanın ne kadar vakit harcayıp neleri erişebildiğini bilerek hareket etmek.
Vakit bulabildiğim bir ara AM5 platformda DDR5 1:1 mod tuning rehberi açmayı düşünüyorum.
Adamakıllı Türkçe rehber yok.
Son düzenleyen: Moderatör: