Mert Cin

Çalışkan
  • Anakart: Gigabyte B450M-H
  • İşlemci: Ryzen 5 5500
  • Ekran Kartı: GTX 1070 Ti
  • İşletim Sistemi: Windows 10

DDU İle güvenli modda driverı silip tekrar güncelini kurdum fakat hata hala devam ediyor. YouTube'dan video izlerken ses ve görüntü kasıyor. Bilgisayarı yeni topladım sayılır, Windows'u da temiz formatladım. Sorunu çözemedim, yardımcı olacak varsa güzel olur.

Minidump dosyası: 031425-4640-01.dmp

Son düzenleyen: Moderatör:
Güç planını dengeliye alın. Sürekli yüksek performansta durmasına gerek yok. Windows oyuna geçince zaten ona göre ayar yapıyor. Yüksek performans seçiliyken daha çok güç tüketir, oyuna girmeden boşta daha çok ısınır. Yani hiç gerek yok.

NVIDIA'nın 50K ile gelen sürücüleri aşırı sorunlu. Bağlantıda gösterdiğim şekilde 566.36 sürücüsüne geri dönün.

BIOS'tan XMP, ReSize BAR açmayı da unutmayın. Video AM5 için ama siz AM4 olan ayarları uygulayın.

NVCleanstall hiç kullanmadım. Adım adım anlatabilir misin ne yapmam gerektiğini?

NVCleanstall hiç kullanmadım. Adım adım anlatabilir misin ne yapmam gerektiğini?
Attığım bağlantıda indirdiğin kısımda videosu var.

2025-03-14_20-45.webp

@VENGEANCE ANGEL Arkadaşın kartı yüzde 60 yükte çalışıyor. OCCT dediğin program da bug yuvası. Ayrıca FurMark'ta her hatayı bulursun falan da demiyorum, sırayla deneyeceğiz.

İmzalanmış sürücü yükleyin diyor. Videoda ek ayarlar gösteriyordu, o ayarları yapmadan sadece önerilen sürücüleri mi yüklediniz?

Ayrıca DDU ile sürücüleri kaldırdıktan sonra mı yüklediniz? Eğer DDU atladıysanız hatalar çözülmemiş olabilir.

2025-03-14_21-11.webp

2025-03-14_21-11_1.webp

Sonraki ekranda bir şeyi seçmeden yükleme adımına geçin.

Doğru yüklerseniz bendeki gibi gözükmesi lazım. Ben de sürücüyü NvCleanstall ile yükledim.

2025-03-14_21-13.webp

İmzalanmış sürücü yükleyin diyor. Videoda ek ayarlar gösteriyordu, o ayarları yapmadan sadece önerilen sürücüleri mi yüklediniz?

Ayrıca DDU ile sürücüleri kaldırdıktan sonra mı yüklediniz? Eğer DDU atladıysanız hatalar çözülmemiş olabilir.

Eki Görüntüle 132680

Eki Görüntüle 132681

Sonraki ekranda bir şeyi seçmeden yükleme adımına geçin.
DDU ile güvenli modda sildim ve güvenli modda kurdum sürücüyü. Sonraki ekranda ayarlar yapmıştım. Seçmeden devam edip deneyeyim.