hocam test programların da bir sorun gözükmüyor. fakat oyuna girdim valorant'a önceki zamana göre çok daha iyi, ama halen bir zorlanma var gibi özellikle çatışma anların da ve ya bazı belirli sahneler de sağ sola bakıp yürürken

Şu an oynanmayacak derece de sistem. cs2 faceit girdik allah aşkına ateş ederken öyle bir hantallaşıyor ki. bazı yerler de yürürken hantallaşıyor. her şey de hantallaşıyor. NE BU YA Bİ OYUN OYNUCAM OYNANMIYOR

sorunu buldum allah aşkına ya... Dynamic OC Switcher yapıyormuş

Son düzenleme:
Dediyse vallahi görmedim

şimdi bios biraz karışık olduğu için acaba ne yapmam gerekiyor. sıfırdan yapmak istiyorum. timingler de çok gevşek varsa onları düzelteyim.

+ olaraktan BIOS

profesyonel bir şekilde uğraşıyorum rekabet oyunların da bu yüzden bu kadar uğraşıyorum, kusura bakmayın

Dosya Ekleri

• 1786733573510.webp
    1786733573510.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 5
Son düzenleme:
Dediyse vallahi görmedim

şimdi bios biraz karışık olduğu için acaba ne yapmam gerekiyor. sıfırdan yapmak istiyorum. timingler de çok gevşek varsa onları düzelteyim.

+ olaraktan BIOS

profesyonel bir şekilde uğraşıyorum rekabet oyunların da bu yüzden bu kadar uğraşıyorum, kusura bakmayın

Bu şekilde uygun olur... Nitro menüsü ise Nitro Robust Enabled, 1-2-1, Burst 1X-1X bırak. Memory Context Restore ve Power Down kapalı kalsın. Bellek voltajları MEM VDD 1.4, VDDQ 1.4, CPU VDDIO 1.4 kalsın.

1786733964282.webp

Bu şekilde uygun olur... Nitro menüsü ise Nitro Robust Enabled, 1-2-1, Burst 1X-1X bırak. Memory Context Restore ve Power Down kapalı kalsın. Bellek voltajları MEM VDD 1.4, VDDQ 1.4, CPU VDDIO 1.4 kalsın.

Eki Görüntüle 273471
Ben bunları manuel ellemeye çok çekiniyorum hocam ya. Sistemi kurarken ilk açılışı yapması zorlamıştı beni, çalışıyorsa elleme kafasındayım şu an ama bir yandan da CS performansı tatmin etmiyor.

Ben bunları manuel ellemeye çok çekiniyorum hocam ya. Sistemi kurarken ilk açılışı yapması zorlamıştı beni, çalışıyorsa elleme kafasındayım şu an ama bir yandan da CS performansı tatmin etmiyor.

CS için lazım... Reçep Baltaş yeni video paylaşmış daha bugün, izlemeni tavsiye ederim...

Bakacağım. Ama dediğim gibi PC açılmaz diye çekiniyorum ilk kurarken zorlandığım için.

Boot etmediği durumlarda Clear CMOS yapacaksın. Forumdaki DDR5 rehberini takip edin, hepsi anlatıldı. Reçep Baltaş'ın bugün yayınladığı videoyu da takibe almanızda fayda var... Daha detaylı hali sonrasında gelecek.