Çok nadir de olsa bazı virüslerin bulaşması için indirmen yetiyor.Unzip işlemiyle virüs çalışabilir mi? Benim çok bilmediğim konular, merak ettim.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 7 Ocak 2024
- Makaleler
- 9
RAR şifreli/sıkıştırılmış bir dosya olduğu için AV'ler tam kestiremiyor virüs olup olmadığını. En iyi sonuç için RAR dosyasını değil EXE dosyasını taramak lazım.Bir virüsün RAR'da olup olmaması sonucu değiştirmiyor. Zaten VirusTotal bunları sanal makinelerinde ayıklayıp tek tek tarıyor merak etme.
Son düzenleme:
sorunseven
Uzman
Sen de dalga mı geçiyorsun ya da her ne yapıyorsun anlamış değilim. Gülme emojisi atıp dalga geçer gibi bir de yardım etmeye çalışıyorsun.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 9
Zip bombası denen virüsler var fakat bunların hiç birisi çalışmıyor günümüzde. Windows Defender bile koruyabilir yani. O yüzden dert etmeye gerek yok. Sistemi çökertmeye yarıyor sadece bu tip virüsler. BIOS virüsleri gibi aşırı nadirler, hatta yoklar.Unzip işlemiyle virüs çalışabilir mi? Benim çok bilmediğim konular, merak ettim.
Sen de dalga mı geçiyorsun ya da her ne yapıyorsun anlamış değilim. Gülme emojisi atıp dalga geçer gibi bir de yardım etmeye çalışıyorsun.
Sizde benim mesajlarıma gülme emojisi atıyordunuz ama neyse.
Hydra
Yetkin
- Makaleler
- 1
UEFI virüsü yapmak çok kolay.Zip bombası denen virüsler var fakat bunların hiç birisi çalışmıyor günümüzde. Windows Defender bile koruyabilir yani. O yüzden dert etmeye gerek yok. Sistemi çökertmeye yarıyor sadece bu tip virüsler. BIOS virüsleri gibi aşırı nadirler, hatta yoklar.