Visual Studio Code macOS indirilmiyor

muhammet emir

Çalışkan
Merhaba. MacBook Pro 2014 Big Sur kullanıyorum. Visual Studio Code indiremiyorum, Code için sorun raporu diyor. Code beklenmedik bir şekilde kesildi diyor, indirdim ama kuramadım. Sebebini bilen var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
1 hafta içinde GitHub'da, Big Sur için benzer sorunların belirtildiği iki issue açılmış:
Sizin de 1.91 versiyonunu indirdiğinizi tahmin ediyorum.

Kullanıcılar -hatta galiba geliştirici-, çözümü VS Code'un önceki bir versiyonunu indirmekte bulmuş. 1.90 versiyonunun indirme bağlantısına şuradan ulaşabilirsiniz: Visual Studio Code May 2024. Sanırım Universal versiyonunu indirmeniz uygun olacaktır, pek emin değilim.

Tabii, bu versiyonu kurmadan önce var olan versiyonu silmeniz gerekebilir, bilmiyorum.

Ayrıca 1.90 versiyonunu kurduktan sonra kullanıcılar güncellemeleri devre dışı bırakmayı da önermiş.
Ctrl + , kısayoluyla ayarları açtıktan sonra update mode araması yapıp Update: Mode ayarını none'a getirebilirsiniz:

1720644994244.webp

1 hafta içinde GitHub'da, Big Sur için benzer sorunların belirtildiği iki issue açılmış:
Sizin de 1.91 versiyonunu indirdiğinizi tahmin ediyorum.

Kullanıcılar -hatta galiba geliştirici-, çözümü VS Code'un önceki bir versiyonunu indirmekte bulmuş. 1.90 versiyonunun indirme bağlantısına şuradan ulaşabilirsiniz: Visual Studio Code May 2024. Sanırım universal versiyonunu indirmeniz uygun olacaktır, pek emin değilim.

Tabii, bu versiyonu kurmadan önce var olan versiyonu silmeniz gerekebilir, bilmiyorum.

Ayrıca 1.90 versiyonunu kurduktan sonra kullanıcılar güncellemeleri devre dışı bırakmayı da önermiş.
Ctrl + , kısayoluyla ayarları açtıktan sonra update mode araması yapıp Update: Mode ayarını none'a getirebilirsiniz:

Eki Görüntüle 64350

Oldu hocam teşekkür ederim bayağıdır yapmaya çalışıyordum.

Oldu hocam, teşekkür ederim. Bayağıdır yapmaya çalışıyordum.

Rica ederim. Şaşırdım ben de, son güncelleme yüzünden böyle bir sorun yaşamışsınız. Ancak bu kadar denk gelir. Konu açmışsınız iyi ki.

Mesajının bağlantısını paylaştığım geliştirici, şu an bu sorunu incelemekteymiş. Unutmazsam/hatırlarsam sorun giderildiğinde sizi haberdar ederim.

Teşekkür ederim, ben de gelistirici ile paylasacaktim, siz paylasmissiniz. Sorun duzelirse buraya yazmanizi beklerim, belki bu sorunu yasayanlar olursa onlar da faydalanir.

Ne var ne yok diye bir bakayım dedim, yaklaşık 1 saat önce 1.91.1 sürümü yayınlanmış. : )

Bu sürümle birlikte, içlerinde sizin yaşadığınız sorunun da bulunduğu 6 sorun giderilmiş.

Sürümün indirme sayfasını da paylaşayım: Visual Studio Code June 2024

1720644994244.png

Güncellemeleri tekrar açabilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt