massiveRAIN

Başarılı
Arkadaşlar; Warzone bir süredir oynuyorum. Gayet güzel, sarıyor. Sormak istediğim şu, MW3 almamız Warzone'daki silahları açıyor mu? Weapon kısmında çoğusu kilitli. Yani, MW3 almak ne gibi bir etki ediyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sirf MW 3 aldin diye acilmaz, multiplayerda oynayarak acman gerekir yine. Camo grind icin ve bazi challengelar icin kolaylik saglar multiplayer ama sart degil kesinlikle.

Sirf MW 3 aldin diye acilmaz, multiplayerda oynayarak acman gerekir yine. Camo grind icin ve bazi challengelar icin kolaylik saglar multiplayer ama sart degil kesinlikle.
MW 3 oynayarak, Warzone'da silah ve karakter açman dışında hiçbir işine yaramaz.

Hocam yani bu akimbo perk'i felan gördüm bunları açmak için mw3 almak şart değil o zaman , mw3 mp oynayıp warzone'daki silahları acabiliyoruz doğrumu anladım

Ücretsiz olan versiyonda kamuflajlar dışındaki pek çok şey yapılabilir. Ancak bireysel bir oyuncuysan Multiplayer kısmı eğlenceli gelebilir. Ücretsiz modlar genelde takımca oynanıldığında keyif veren ve takımca oynayınca başarılı olabileceğiniz modlar. Ayrıca Zombie modunu da sevebilirsin. Ama satın alma düşüncen varsa indirim bekleyip al.