Merhaba, forumda yeniyim. Eğer hatam varsa kusuruma bakmayın. Arch Linux'ta Hyprland kullanıyorum ama Discord'da hiçbir türlü ekran paylaşımı yapamıyorum. Xdg-desktop-portal-Hyprland gibi paketler yükledim ama nafile. OBS Studio'da ekranımı görüyor ama Discord'da bir türlü ekran paylaşımı yapamadım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. İyi sosyaller dilerim.
xwaylandvideobridge 'yi mevcut discord sürümü ile beraber kullanmanız için fake bir X11 çevresine ihtiyacınız var. Bunun için de XDG_SESSION_TYPE=x11 çevre değişkenine ihtiyacınız var. Paketi kurduktan sonra Discord'u şu şekilde çalıştırabilirsiniz:
Nasıl başlatmam gerektiğini tam olarak bilmiyorum ama Hyprland confiğine. exec-once = xwaylandvideobridge
Böyle yazarak bilgisayarı yeniden başlattım. Kenarda küçük kare gibi bir şey vardı ama yine Discord'da denediğimde işe yaramadı.
Eğer ki diyorsanız Hyprland kullanma, altarnatif bir pencere yöneticisine hayır demem.
Nasıl başlatmam gerektiğini tam olarak bilmiyorum ama Hyprland confiğine. exec-once = xwaylandvideobridge
Böyle yazarak bilgisayarı yeniden başlattım. Kenarda küçük kare gibi bir şey vardı ama yine Discord'da denediğimde işe yaramadı.
Eğer ki diyorsanız Hyprland kullanma, altarnatif bir pencere yöneticisine hayır demem.