Verdiğim kodda Blogger'ın b harfinin yazı tipini bulamadım, zaten tasarımlarına özel bir şey, yakın olan bir yazı fontuyla değiştirebilirsin.Hocam bu arada sitenin ilk taslağı burda https://hamzakemal.com.tr/ .
Şimdi burasıyla şu anki halini Anasayfa - Karşı Atak karşılaştırın önerilerin ne kadar faydalı olduğunu görün!![]()
Detaylar
Kim cevapladı?Bende açılıyor. ProxySite.com - Free Web Proxy Site burayı kullanarak dene bir de.
Hocam böyle oluyor. Hâlihazırda .menu değişkeni benim normal kodumda olduğu için sizin .menu değişkeninizi ekleyince sayfa komple bozuluyor.[CODE lang="css" title="CSS"].menu {
position: relative;
width: 100px;
height: 100px;
}
.circle {
width: 80px;
height: 80px;
border-radius: 50%;
background-color: transparent;
display: flex;
justify-content: center;
align-items: center;
position: absolute;
top: 50%;
left: 50%;
transform: translate(-50%, -50%);
border: 3px solid #ffffff;
.circle span {
font-size: 40px;
color: #ffffff;
transition: color 0.3s;
}
.circle:hover {
border-color: #000000;
}
.circle:hover span {
color: #000000;
}
.circle:hover::before {
background-color: #ffffff;
}
.circle::before {
content: '';
width: 100%;
height: 100%;
border-radius: 50%;
background-color: #000000;
position: absolute;
top: 0;
left: 0;
z-index: -1;
transition: background-color 0.3s;
}
.circle span {
font-size: 40px;
font-family: 'Product Sans', Arial, sans-serif;
font-weight: 800;
letter-spacing: -2px;
}[/CODE]
[CODE title="Html kısmı"]<div class="menu">
<div class="circle">
<span>B</span>
</div>
</div>[/CODE]
Bende açılıyor. ProxySite.com - Free Web Proxy Site burayı kullanarak dene bir de.
Hocam böyle oluyor. Hâlihazırda. Menu değişkeni benim normal kodumda olduğu için sizin. Menu değişkeninizi ekleyince sayfa komple bozuluyor.
Evet normal olarak bozulacak, senin sayfa içi marginlerin, paddinglerin benim yazdığımla aynı değil, onu da sen düzelteceksin dostum.
Desenize daha öğrencek çok şey var. Biraz kafa yorup geliyorum.Evet normal olarak bozulacak, senin sayfa içi marginlerin, paddinglerin benim yazdığımla aynı değil, onu da sen düzelteceksin dostum.![]()
Desenize daha öğrencek çok şey var. Biraz kafa yorup geliyorum.
Yok canım, HTML ve CSS çok eğlenceli olmakla beraber çok kolaydır da, maksimum 1 2 gün sürer zaten iyi bir aşamadasın.
Tavsiyem bu alanlarda ilerlemek istiyorsan yakın zamanda Bootstrap üzerine çalışmaya başla, hem siteni responsive hale getirirsin hem de işin çok daha kolaylaşır.
Şimdi nasıl?Yok canım, HTML ve CSS çok eğlenceli olmakla beraber çok kolaydır da, maksimum 1 2 gün sürer zaten iyi bir aşamadasın.
Tavsiyem bu alanlarda ilerlemek istiyorsan yakın zamanda Bootstrap üzerine çalışmaya başla, hem siteni responsive hale getirirsin hem de işin çok daha kolaylaşır.
İşte bu, harika.
Mesela "oyun sunucularımız" kısmının ikonu direkt olarak saydam olduğu için blogger kısmında ki gibi b harfi muhabbetini yapmana gerek kalmadı, aynı şeyi diğer ikonlar içinde bulursan harika olur.
Son düzenleme:
İşte bu, harika.
Mesela "oyun sunucularımız" kısmının ikonu direkt olarak saydam olduğu için blogger kısmında ki gibi b harfi muhabbetini yapmana gerek kalmadı, aynı şeyi diğer ikonlar içinde bulursan harika olur.
Hocam "link kısaltma servisimiz" yazan butonda mouse üzerine gelince değişen resim yaptım sizce nasıl olmuş?
Karşı Atak Sunucuları
Türkiye'nin Yerel Sunucusu - Kalitemizi koruyabilen, oyuncularımıza en iyi deneyimi yaşatan Türkiye lokasyonlu oyun sunucularıyız.
karsi-atak.com.tr
Son düzenleme:
Hocam "link kısaltma servisimiz" yazan butonda mouse üzerine gelince değişen resim yaptım sizce nasıl olmuş?
Siteye ön izleme de ekledim.Karşı Atak Sunucuları
Türkiye'nin Yerel Sunucusu - Kalitemizi koruyabilen, oyuncularımıza en iyi deneyimi yaşatan Türkiye lokasyonlu oyun sunucularıyız.karsi-atak.com.tr
Çok güzel olmuş.
Ancak o geçişi biraz yavaşlat, transition ekle direkt laps diye değişmesin dostum.
Silverback Gorilla
Üstün
Arkadaşlar şöyle bir web sitesi tasarladım sizce nasıl olmuş? Düzeltmem gereken yerler var mı? Önerileriniz nelerdir?Karşı Atak Sunucuları
Türkiye'nin Yerel Sunucusu - Kalitemizi koruyabilen, oyuncularımıza en iyi deneyimi yaşatan Türkiye lokasyonlu oyun sunucularıyız.karsi-atak.com.tr
(Herhangi bir kâr amacı yoktur sitede.)
Çok güzel.