Hayır kötü değil ama bir yerden sonra aromalıların tadı inanılmaz bayıyor hatta hiç beğenmeyenler bile var. Aromasızın tadı olmadığı için ister çorbana koy ister içeceğine koy neye koymak istersen koy hiç farketmezsin varlığını. Şahsen ben bir şey yapmaya üşendiğim için direkt ağzıma atıp ağzımda shaker misali çalkalayıp yutuyorum.
O zaman protein tozuna gerek yok. Ek olarak antrenman günleri bir tık arttırırdım karbonhidratı ben olsaydım. Kreatin olarak attığımı veya bilindik bir markadan daha ucuza görürseniz onu alabilirsiniz. Pek fark etmiyor kreatinde, ancak gidip adı sanı duyulmamış şeyi almayın.
Ekleme yapayım, @Testo Unit Hocam protein tozuna gerek olup olmadığını çok güzel açıklamış. Sizin creatine den başka bir şey kullanmanıza gerek yok eğer illa vitamin takviyesi de alayım derseniz kan verip baktırın ona göre alırsınız ki eğer düzgün ve dengeli besleniyorsanız testleriniz yüksek ihtimalle temiz çıkar. Pre workout önerenler olursa şahsen ben önermiyorum tercih etmenizi de önermem zamanında kullandım 1-2 ay boyunca bende çarpıntı yapıyordu direkt bıraktım. Spora başlamadan önce enerji istiyorsanız kahve+soda yapabilirsiniz veya karbonhidrat tüketebilirsiniz.