Whey protein ve kreatin tavsiyesi

Merhaba başlangıç ve orta seviye arasında sayılan bir sporcuyum. Daha önceden Proteinocean kullanıyordum fakat fiyatları çok yüksek gelmeye başladı. Kreatin ve protein tozuna ihtiyacım var. Merdiven altı üretim olmayan ve fiyatı makul olan bir marka arıyorum. Run nutrition vs. inceledim yorumlarda herkes çok memnun ama fiyatları aklımı çok karıştırdı. Sizlerin tavsiyesi nedir?

2000gr olanını alacağım hocam hangi aromasını aldınız. Çilek şekerli, kurabiye rezalet diye biliyorum.

Muz ve bisküvi önerildi.
Bisküviyi denemedim ama deneyen herkes çok beğeniyor, ben genelde hep çikolatalı olanını kullandım sütle güzel gidiyor biraz tatlı oluyor ama baymıyor.

Bisküviyi denemedim ama deneyen herkes çok beğeniyor, ben genelde hep çikolatalı olanını kullandım sütle güzel gidiyor biraz tatlı oluyor ama baymıyor.

Bisküvili şahane bir tada sahip, 2 kiloluğu var bende.

Sütle beraber yapınca çok haz veriyor.

Öğrenci olduğum için protein eksiğini kapatmak için değil direkt proteini sağlamak için alacağım. Günlük ne kadar protein ihtiyacım varsa o kadar mı almalıyım?

Başka ucuz yollu şeyler önerebilir misiniz yediğiniz?

Öğrenci olduğum için protein eksiğini kapatmak için değil direkt proteini sağlamak için alacağım. Günlük ne kadar protein ihtiyacım varsa o kadar mı almalıyım?
Bu biraz da vücut tipinize, kilonuza ve boyunuza bağlı bir şey, konu açıp etiketleyin daha doğru olur veya ben raporlayayım konu oluştursunlar.

Geri
Yukarı Alt