337

Becerikli
Güvenli moda girdiğimde BitLocker şifremi doğru giriyorum, sonra başlangıç seçimlerde güvenli mod 4 rakamı seçip girmeye çalıştığımda bu ekranla karşılaşıyorum. 24H2 için destek gelen BIOS güncellemesini de yaptım. PIN ayarla diyor. PIN ayarlamaya tıklıyorum arkada bir şey açılıp hemen kapanıyor. Sorun nedir?

1726658312902.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Güvenli moda girdiğimde BitLocker şifremi doğru giriyorum, sonra başlangıç seçimlerde güvenli mod 4 rakamı seçip girmeye çalıştığımda bu ekranla karşılaşıyorum. 24H2 için destek gelen BIOS güncellemesini de yaptım. Pın ayarla diyor. Pın ayarlamaya tıklıyorum arkada bir şey açılıp hemen kapanıyor. Sorun nedir?

Eki Görüntüle 84035

Bu hatayı birkaç defa bende aldım 2023 H2 de ve 2024 sürümlerinde var.

Normal güvenli mod harici giriş yaptığınızda aynı PIN ile giriş yapıyor mu hocam sorunsuz şekilde, garip bir sorun.
Evet. Normal modda giriş yapıyor. 23H2'e döndüm. Sorunsuz şekilde güvenli moda giriyorum. 24H2'de bir tane daha sorun çıktı. Recep Bey halen insanlara 24H2'i önermeye devam etsin. Bazı sistemlerde bence 24H2'de sıkıntılar var. Grafiksel sorunları da var. 24H2 için BIOS desteği geldi halde ve güncel bir bilgisayara sahip olamama rağmen 3 sıkıntı yaşadım. Bence en iyisi son kullanıcıya güncelleme gelmeden 24H2'e geçilmez.

Evet. Normal modda giriş yapıyor. 23H2'e döndüm. Sorunsuz şekilde güvenli moda giriyorum. 24H2'de bir tane daha sorun çıktı. Recep bey halen insanlara 24H2'i önermeye devam etsin. Bazı sistemlerde bence 24H2'de sıkıntılar var. Grafiksel sorunları da var. 24H2 için BIOS desteği geldi halde ve güncel bir bilgisayara sahip olamama rağmen 3 sıkıntı yaşadım. Bence en iyisi son kullanıcıya güncelleme gelmeden 24H2'e geçilmez.

Bugün bende yükledim son sürüm olarak yayınlanan 24H2 güncellemesini güvenli modu bende deneyeceğim uygun bir zamanda bakalım. Şu anlık bir şey göremedim henüz ama umarım görmem.

Bugün bende yükledim son sürüm olarak yayınlanan 24H2 güncellemesini güvenli modu bende deneyeceğim uygun bir zamanda bakalım. Şu anlık bir şey göremedim henüz ama umarım görmem.
Evet. Normal modda giriş yapıyor. 23H2'e döndüm. Sorunsuz şekilde güvenli moda giriyorum. 24H2'de bir tane daha sorun çıktı. Recep Bey halen insanlara 24H2'i önermeye devam etsin. Bazı sistemlerde bence 24H2'de sıkıntılar var. Grafiksel sorunları da var. 24H2 için BIOS desteği geldi halde ve güncel bir bilgisayara sahip olamama rağmen 3 sıkıntı yaşadım. Bence en iyisi son kullanıcıya güncelleme gelmeden 24H2'e geçilmez.
Bu pin hatası sırasında güvenli moddan nasıl çıktın?

Bu sorun giderildi mi acaba? Ekran kartı sürücümü silip tekrar yüklemem gerekiyor ama korkuyorum. Bende bu sorunla karşılaştım ve sıfırlamak zorunda kaldım bilgisayarımı.