Bold Pilot
Uzman
Hocam bunun gibi büyük güncellemelerde Update üzerinden geçilirse birçok sorun çıkabiliyor. En sağlıklısı Usb ile temiz kurulum yapmak.Windows Update üzerinden 24H2'ye geçmeni öneririm.
Hocam bunun gibi büyük güncellemelerde Update üzerinden geçilirse birçok sorun çıkabiliyor. En sağlıklısı Usb ile temiz kurulum yapmak.Windows Update üzerinden 24H2'ye geçmeni öneririm.
peki yükleme medyasımı yoksa iso dosyasıyla mı format atmalıyımHocam bunun gibi büyük güncellemelerde Update üzerinden geçilirse birçok sorun çıkabiliyor. En sağlıklısı Usb ile temiz kurulum yapmak.
ISO ile temiz kurulum yapın, yükseltmeyi önermiyorum.ISO olarak mı kuruyum yoksa yükleme medyası olarak mı yoksa yükleme yardımcısı mı?
USB'ye yazacaksınız işte. USB yoksa başka diske atıp o disk üzerinden de kurabilirsiniz.peki yükleme medyasımı yoksa iso dosyasıyla mı format atmalıyım
Rufus ile ISO dosyasını Usb'ye yazarak.peki yükleme medyasımı yoksa iso dosyasıyla mı format atmalıyım
ISO ile temiz kurulum yapın, yükseltmeyi önermiyorum.
USB'ye yazacaksınız işte. USB yoksa başka diske atıp o disk üzerinden de kurabilirsiniz.
Aygıt yöneticisinde her şey yüklümü ? Eksik var mı kontrol et.Arkadaşlar eskiden Windows 11 23H2 kullanıyordum şu anda 24H2'ye güncelleme yaptım. Ancak mikrofonun çalışmaması, internetin WARP harici çalışmaması gibi sorunlar yaşadım ve bunu ne yaparsam yapayım düzeltemedim. 24H2 sorunlu mu?
Eğer sorunluysa 23H2 tekrar nasıl geçebilirim?
Fakat USB ile temiz kurulum yaptığında, eğer 24H2'de bir sorun çıkarsa geri 23H2'ye dönmek için yine USB ile format atman gerekiyor. Update üzerinden hem veri kaybı olmuyor, hem de sorun çıkınca geri 23H2'ye veri kaybı olmadan dönebiliyorsun.Hocam bunun gibi büyük güncellemelerde Update üzerinden geçilirse birçok sorun çıkabiliyor. En sağlıklısı Usb ile temiz kurulum yapmak.