Physic
Üstün
26100 yani nihai yapı stabil değil. Şu an kullandığım 26252 yapısı onun hata ve performans iyileştirmelerini içeriyor. Benim cihazımda stabillik açısından pek bir problem yok. Genel olarak yorum yaparsam önceki yapılara göre stabil.
.863 sürümünden hemen önceki derleme stabil sayılırdı ama temiz kurulumla geçmeyince sürekli mavi ekran veriyordu. Şimdi stabilleşmiş sanırım.26100.863 ile stabil oldu. Öncekiler hiç stabil değildi zaten.
863 sürümünden hemen önceki derleme stabil sayılırdı ama temiz kurulumla geçmeyince sürekli mavi ekran veriyordu. Şimdi stabilleşmiş sanırım.
Yüklemiş olarak hayır hatalar kralı Windows çıktı tabii Windows 11 23H2 geri dönmüştüm 23H2 bile stabil değilken 24H2 nasıl olacak.
Klasik Windows 11 Latency sorunu devam ediyor, çoğu şey hâlâ pingliymiş gibi hissettiriyor ama 23H2 sürümüne kıyasla; bazı yerlerde daha akıcı mı diyeyim, yumuşak mı bilemedim ama daha iyi olduğunu hissettiriyor. Performans olarak, Insider sürümünde olmasına rağmen bir önceki versiyondan daha iyi.
2021'den beri yani ilk çıktığından beri kullanıyorum ve neredeyse hiçbir sorun yaşamadım W11'de.
Yanıtlarınız için teşekkür ederim, temiz kurulum ile geçeceğim.
Microsoft gönderene kadar ben 60 yaşına gelirim, sorunluysa dönerim eski sürüme sorun yok. Sorun çıkarsa sana haber ederim.Geçme önermiyorum. 26100 olan sürüm stabil değil. Microsoft tarafından gönderilmesini bekle.
Microsoft gönderene kadar ben 60 yaşına gelirim, sorunluysa dönerim eski sürüme sorun yok. Sorun çıkarsa sana haber ederim.