Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Protouse24

Çalışkan
Kendiliğinden W11h ile gelen MSI laptop aldım lakin İngilizce. Bunu Türkçeye nasıl çevirebilirim? İnternetten Windows 11 HS Türkçe olarak indirip format atsam orijinallik gider mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Orijinalliği gitmez. En sorunsuz dil değiştirme yöntemi format. Diğer türlü sağda solda kalıntılar oluyor.
PowerShell'i açıp irm https://get.activated.win | iex yazın. Daha sonra gelen ekranda 7'ye basın. Windows sürümü değiştirme ekranı açılacak. Oradan "Single Language" olmayan bir sürümün başındaki numarayı yazıp sürümü değiştirmeyi deneyin.

@DogancanYr, hocam Windows'u orijinal laptop olduğu için orijinalliği gitmez mi?

PowerShell'i açıp irm https://get.activated.win | iex yazın. Daha sonra gelen ekranda 7'ye basın. Windows sürümü değiştirme ekranı açılacak. Oradan "Single Language" olmayan bir sürümün başındaki numarayı yazıp sürümü değiştirmeyi deneyin.
Şu an sıfırlama yapıyor bilgisayar deneyeceğim lakin farklı bir Windows 11 Home sıfırdan kursam orijinal key gider mi?

Orijinalliği gitmez. En sorunsuz dil değiştirme yöntemi format. Diğer türlü sağda solda kalıntılar oluyor.

Peki tekrar 11 Home SL mi kurmaliyim Türkçe olarak? Şimdi bu orijinal olduğu için direkt İngilizce gelmiş ondan diyorum.

@DogancanYr, hocam Windows'u orijinal laptop olduğu için orijinalliği gitmez mi?

Şu an sıfırlama yapıyor bilgisayar deneyeceğim lakin farklı bir Windows 11 Home sıfırdan kursam orijinal key gider mi?

Peki tekrar 11 Home SL mi kurmaliyim Türkçe olarak? Şimdi bu orijinal olduğu için direkt İngilizce gelmiş ondan diyorum.

Hayır, gitmez. Tekrar formatladığın zaman lisansını otomatik olarak tespit ediyor.

Hangi sürümse onun için geçerli olur bence. Home lisansıysa Home, Pro lisansıysa Pro. Aldığınız yere sordunuz mu?

Hocam factory reset attım şu an bitti yaklaşık 45 dk sürdü. Dil vs sordu Türkçe seçtim şu an Windows Türkçe format atmama gerek kalmadı factory reset yetiyormuş Home SL sürümü. Zaten düz Home kurmam fark yok depolama kısmını fazla yiyor.