Deniz744
Deneyimli
Buna katılıyorum yalan yok. Malwarebytes fazla uyarı veriyor Torrent indirirken.
İyi de kullandığım program BitDefender pre, Malwarebytes değil.
Buna katılıyorum yalan yok. Malwarebytes fazla uyarı veriyor Torrent indirirken.
Malwarebytes sadece korsana değil, direkt genel olarak F/P oranı yüksek bir yazılım. AV-Comparatives testleri bu dediğimi destekliyor.Buna katılıyorum yalan yok. Malwarebytes fazla uyarı veriyor Torrent indirirken.
Banada false pozitive gibi geldi.@Deniz744, yanlış. Bu üç Subreddit'in de megathread'leri aktif olarak moderatörler tarafından güncelleniyor. 3 yıl öncesine ait bir liste değil. Sen korsan kullanıyorsan bu tarz false-positive sonuçlara illa en az 1 AV motoru tarafından karşılaşacaksın. Detaylı bilgi edinmek istiyorsan rehberimi okuyabilirsin. SteamRIP sitesi güvenilirdir, bencesiz sencesiz.
ÇOK ÖNEMLİ BİLGİ!!!!!!!
Bu rehber, korsan oyuna teşvik etmek, yönlendirmek için yapılmamıştır. Sadece bilgilendirme ve bilinçlendirme amaçlıdır. Korsan oyun anlayacağınız üzere illegal bir iş olduğu için kimse size %100 güvenliği garanti edemez, iddia edemez. Korsan oyun kullanımından dolayı oluşacak herhangi bir zarardan tarafım ya da Techolay firması sorumlu değildir!
Merhaba, bildiğiniz üzere korsan oyun kullanımı bizim ülkemizde bir hayli fazla. Kimileri yıllardır korsan kullanırken, kimileri kötüye giden ekonomi, aşırı artan oyun fiyatlarından sonra korsan oyuna sığındılar...
Malwarebytes sadece korsana değil, direkt genel olarak F/P oranı yüksek bir yazılım. AV-Comparatives testleri bu dediğimi destekliyor.