Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu grafik ayarları uygun mu? Bu ayarlarla oyun içinde bir köyde falan 75-80 FPS alıyorum. Laptop bu . Önerdiğiniz bir ayar var mı, hiç anlamıyorum bu işlerden.
Genel ayardan RT Ultra seçip, sonrasında RTX kapatıp test edebilirsiniz. RTX öyle aradığınız bir ayar değilse, kapatılması FPS'i büyük oranda artıracaktır. Ayrıca kontrolcü ile oynamıyorsanız hareket bulanıklığı da kapatılabilir.
Ayrıca sahne parlaklığı galiba bloom efekti. Işık, duvara veya yeşilliklere yansıyan güneş vb. daha parlak olmasını sağlıyor. Ayrıca hafif bir bulanıklık da ekliyor. Genel olarak tüm oyunlarda bu ayarı kapatırım. Işıklandırma temelli grafiklerin olmadığı dönemde, ortamları aydınlatmak adına en çok kullanılan efektir. Genelde hoş gözükmez.
Oyunun DLSS ayarını en son DLSS ayarlayıp, DLSS performansta da kullanabilirsiniz. Çok FPS fark ettiren bir oyunda denemedim. Ama performans ve DLSS 4, çoğu zaman DLSS 3'den bile daha iyi görüntü sağlanıyor.
Recep bey gibi genel profile değil de oyuna özel uygulayın.
The long-awaited final version of the project appreciated by the amazing Witcher community and CD Project RED, which now raises the game's visuals to the highest level yet and enchance it to a truly n
www.nexusmods.com
Bu modu da yükleyebilirsin. Doku kalitesini artırıyor.