Yer
Ankara
Arkadaşlar Saçma Gelebilir ama Kardeşimin doğum günü için ona hediye almak istiyorum. Oyuncu kulaklık ve 2. kol hariç bir hediye öneriniz var mıdır? Şahsen klavye+mouse düşünüyorum. Bütçem 1500-2000 civarı 2500 zorlayabilirim.

Klayve ve mouse bilgisayar için değil de direkt olarak Series S içinse aman aman mantıklı değil bence.

Arkadaşlar saçma Gelebilir ama Kardeşimin doğum günü için ona hediye almak istiyorum. Oyuncu kulaklık ve 2. kol hariç bir hediye öneriniz var mıdır? Şahsen klavye+mouse düşünüyorum. Bütçem 1500-2000 civarı 2500 zorlayabilirim.

Direkt oyun alabilirseniz son çıkan Halo oyununu önerebilirim.

Konsolu olan birine klavye mouse saçma bence, elinde mis gibi xbox gamepadi varken.
Bence 3k civarına özel renk gamepad alın.

Arkadaşlar saçma Gelebilir ama Kardeşimin doğum günü için ona hediye almak istiyorum. Oyuncu kulaklık ve 2. kol hariç bir hediye öneriniz var mıdır? Şahsen klavye+mouse düşünüyorum. Bütçem 1500-2000 civarı 2500 zorlayabilirim.

Xbox üyeliğini yükseltebilirsin.
Ama bence doğum günü hediyesi dediğin hayatı boyunca ona anı kalacak bir şeydir.
Yani bu klavye, mouse, Xbox üyeliği vs. boş ve saçma. Ona ömrü boyunca hatıra kalacağı, bakınca seni hatırlayacağı bir hediye al bence.