Arkadaşlar Saçma Gelebilir ama Kardeşimin doğum günü için ona hediye almak istiyorum. Oyuncu kulaklık ve 2. kol hariç bir hediye öneriniz var mıdır? Şahsen klavye+mouse düşünüyorum. Bütçem 1500-2000 civarı 2500 zorlayabilirim.
Detaylar
Kim cevapladı?Melohholem
Başarılı
- Makaleler
- 1
Arkadaşlar saçma gelebilir ama kardeşimin doğum günü için ona hediye almak istiyorum. Oyuncu kulaklık ve 2. kol hariç bir hediye öneriniz var mıdır? Şahsen klavye+mouse düşünüyorum. Bütçem 1500-2000 civarı 2500 zorlayabilirim.
Xbox hediye kartı al oyun alsın.
Arkadaşlar saçma Gelebilir ama Kardeşimin doğum günü için ona hediye almak istiyorum. Oyuncu kulaklık ve 2. kol hariç bir hediye öneriniz var mıdır? Şahsen klavye+mouse düşünüyorum. Bütçem 1500-2000 civarı 2500 zorlayabilirim.
Direkt oyun alabilirseniz son çıkan Halo oyununu önerebilirim.
Gamespass Alıyorum zaten ona düzenli? Oyun basit kalmaz mı ?Direkt oyun alabilirseniz son çıkan Halo oyununu önerebilirim.
III. Osman
Yetkin
Tuttuğu takımın orijinal formasını al. Xbox'ı olan birine ne hediye edebilirsin ki zaten oyunların çoğuna Game Pass baba sayesinde sahip.
Devrimci Kedi
Üstün
- Makaleler
- 1
Arkadaşlar saçma Gelebilir ama Kardeşimin doğum günü için ona hediye almak istiyorum. Oyuncu kulaklık ve 2. kol hariç bir hediye öneriniz var mıdır? Şahsen klavye+mouse düşünüyorum. Bütçem 1500-2000 civarı 2500 zorlayabilirim.
Xbox üyeliğini yükseltebilirsin.
Ama bence doğum günü hediyesi dediğin hayatı boyunca ona anı kalacak bir şeydir.
Yani bu klavye, mouse, Xbox üyeliği vs. boş ve saçma. Ona ömrü boyunca hatıra kalacağı, bakınca seni hatırlayacağı bir hediye al bence.
Olmaz Fenerli. İkna edemedim Alanyalı olmadı. Ayrıca futbolla pek ilgisi yok.Tuttuğu takımın orijinal formasını al. Xbox'ı olan birine ne hediye edebilirsin ki zaten oyunların çoğuna Game Pass baba sayesinde sahip.
Gamepad için şarj edilebilir pil alabilirsiniz. Harici depolama alabilirsiniz.