Benzer bir sistem ile Sonoma kurulumu yapabildim.

Sizde HD 6570 varmis. Terascale 2 mimarili GPU'lar OCLP ile non-Metal sekilde calisiyor diye biliyorum. Malum, X3430'da AVX ve AVX2 bulunmadigi (Ventura ve sonrasi ister, patchlemesi ugrastirici) ve GPU'nuz nispeten eski oldugu icin Big Sur veya Monterey denenebilir gibi.
İşlemciniz Intel olduğu için kurabilirsiniz.
Bu, guncel Hackintosh dunyasinda gecersiz bir yargi.

Benzer bir sistem ile Sonoma kurulumu yapabildim.

Sizde HD 6570 varmis. Terascale 2 mimarili GPU'lar OCLP ile non-metal sekilde calisiyor diye biliyorum. Malum, X3430'da AVX ve AVX2 bulunmadigi (Ventura ve sonrasi ister, patchlemesi ugrastirici) ve GPU'nuz nispeten eski oldugu icin Big Sur veya Monterey denenebilir gibi.

Bu, guncel Hackintosh dunyasinda gecersiz bir yargi.

Öylesine kurmak istiyorum performansı nasıl olur?

Ben SSD'ye kurulum yaptim ve tatmin edici bir performans aliyorum. Tabii non-Metal GPU ile OCLP kullaninca grafik performansi olarak beklentilerinizi cok dusurmeniz lazim. Oyun oynamak soz konusu bile degil.

Bende HDD var ama uygulama açılışı Windows açılışı SSD'ye yakın hızlı yani. Oyun için değil normal kullanım için.

Bende HDD var ama uygulama açılışı Windows açılışı SSD'ye yakın hızlı yani.
Hayir. Boyle bir sey de belirtmedim. HDD'ye kuracaksaniz Mojave ve alti sart neredeyse, onu da kurmaya ugrasmak bile deger mi sizin karariniz. Ustu HDD ile cekilmiyor, bazi durumlarda Windows'tan hantal bile olabilir. APFS, HDD'ler icin hic uygun degil.

Hayir. Boyle bir şey de belirtmedim. HDD'ye kuracaksaniz Mojave ve alti sart neredeyse, onu da kurmaya ugrasmak bile deger mi sizin karariniz. Ustu HDD ile cekilmiyor, bazi durumlarda Windows'tan hantal bile olabilir. APFS, HDD'ler icin hiç uygun degil.

O zaman gerek yok hocam. Vakit ayırdığınız için sağ olun.