Detaylar
Kim cevapladı?Görkem Say 8
Üstün
Butce nedir?
45 bin bütçem ama biraz daha zorlayabilirim Xiaomi 15 için.
Sebepleriyle yazabilirseniz çok makbule geçer çünkü POCO F7 ultranın 2K ekranı var bu aklımı çok kurcalıyor 2K ekran mı yoksa daha iyi kamera mı olsun diye ikilemdeyim sürekli.
Cyanogen 52
Üstün
- Makaleler
- 4
Sebepleriyle yazabilirseniz çok makbule geçer çünkü POCO F7 ultranın 2K ekranı var bu aklımı çok kurcalıyor 2K ekran mı yoksa daha iyi kamera mı olsun diye ikilemdeyim sürekli.
2K ekranı şahsen gereksiz buluyorum çünkü 6-7 inç gibi bir boyutta 1080p gayet ideal bir çözünürlüktür. Ayrıca 1080p ile 2K arasında gözle görünür bir fark yoktur. Bu yüzden Xiaomi 15 diyorum. Kamera sizin için önemli bir kriter olduğu için, sizi memnun edecek en iyi seçim bu cihazdır.
Görkem Say 8
Üstün
45 bin bütçem ama biraz daha zorlayabilirim Xiaomi 15 için.
Ben bu butcede Xiaomi'ye bu paralari vermem acikcasi. S25, butce yetiyorsa S25+ alirdim.
2K ekranı şahsen gereksiz buluyorum çünkü 6-7 inç gibi bir boyutta 1080p gayet ideal bir çözünürlüktür. Ayrıca 1080p ile 2K arasında gözle görünür bir fark yoktur. Bu yüzden Xiaomi 15 diyorum. Kamera sizin için önemli bir kriter olduğu için, sizi memnun edecek en iyi seçim bu cihazdır.
Teşekkür ederim.
Ben bu butcede Xiaomi'ye bu paralari vermem açıkçası. S25, bütçe yetiyorsa S25+ alirdim.
Teşekkür ederim S25 de aklımdaydı ama bence Xiaomi 15 daha iyi gibi geldi S25'in batarya düşük ve 90 watt hızlı şarj vs özellikler daha iyi gibi.
POCO'nun işlemci dışında bir özelliği yok. Xiaomi 15 en iyi seçenek.
Şu anda Redmi Note 9 Pro kullanıyorum 4 yıl oldu alalı hala kullanıyorum artık değişmesi gerek dedim kararım değişti gibi biraz ya Samsung S25 ya da Xiaomi 15 alacağım.
Yeni konular
-
Mercusys MR60X AX1500 2 router ile internet bağlantısı kullanılamıyor
- hasansaygılı
-
-
-
20.000 TL bütçede 2K 180 Hz monitör önerisi
- derindevlethikmet
-
-
-
-
Çözüldü Wi-Fi ve Bluetooth desteklemeyen anakarta destek nasıl eklenir?
- derindevlethikmet