Konuya pil hakkında kullanım ekleyeceğimi söylemiştim. Biraz beklettim ancak değdi diye düşünüyorum. Ağır ve agresif kullanımı sonuna kadar gerçekleştirdim. 30 saat gibi bir süre sonucunda da telefonda %10 civarı pil kaldı. Testin %90'ını Wi-Fi ile yapıldı. Parlaklık otomatikte, AOD her zaman etkin ve Bluetooth hep açıktı. Telefon 120Hz modunda kullanıldı. Testler elbette koşuldan koşula değişiklik gösterebilir. Benden daha uzun ya da kısa bir süre de alabilirsiniz.
48 dakika telefon görüşme
14 dakika görüntülü görüşme
9-10 saat TradingView uygulamasında grafik açık kaldı
2 saat 32 dakika Wuthering Waves son ayarlarda
1 saat 17 dakika Firefox üzerinde gezinme
20 dakika YouTube
58 dakika Spotify
3-4 saat Instagram

1739275434096.webp

Testte grafiğin tamamı 24 saatten fazla zaman geçtiği için gözükmüyor olabilir bilginize.

@GalagodoşRemzi, hocam beklediğiniz test geldi.

@409, güzel hocam siz server kayıt mı yaptırdınız yoksa?

Daha değil hocam ama yaptırdım diye sayıyorum. Çünkü aldığım kişiyle onu da konuşmuştum. O açıdan kafam rahat yani. En fazla satar globali alır yine devam ederim benim için değişen bir şey yok. Telefon harika.

@409 bir de ben OnePlus 13 bakıyorumda malum kayıt yok ona artık bir çözüm bulacağım.

Bence 15 serisinin global olarak çıkışını bekleyin. Kararınız değişir. Zaten çözülmeyecek mesele değil. Ancak OnePlus tarafını hiç bilmediğim için bir şey diyemiyorum. Büyük ihtimalle alırsanız yılda 8 ay düz kullanır sonra şebekesiz devam edersiniz.

Daha değil hocam ama yaptırdım diye sayıyorum. Çünkü aldığım kişiyle onu da konuşmuştum. O açıdan kafam rahat yani. En fazla satar globali alır yine devam ederim benim için değişen bir şey yok. Telefon harika.

Bence 15 serisinin global olarak çıkışını bekleyin. Kararınız değişir. Zaten çözülmeyecek mesele değil. Ancak OnePlus tarafını hiç bilmediğim için bir şey diyemiyorum. Büyük ihtimalle alırsanız yılda 8 ay düz kullanır sonra şebekesiz devam edersiniz.

İllegal yolları varda oraya bulaşır mıyım bilmem asıl ben şu bilişim kursuna yazılıyım gerisi IP'lik söküğü gibi gelir.

İllegal yolları varda oraya bulaşır mıyım bilmem asıl ben şu bilişim kursuna yazılıyım gerisi IP'lik söküğü gibi gelir.

Sizin kararınız. Ben burada kimseye şöyle kayıt ettirin gibi bir tavsiye veremem. Sadece cihaz incelemesi yaptım ben. Konu bu kadar yani :D. OnePlus ve Xiaomi dışında Pixel 9 serisi de olabilir.

Konuya pil hakkında kullanım ekleyeceğimi söylemiştim. Biraz beklettim ancak değdi diye düşünüyorum. Ağır ve agresif kullanımı sonuna kadar gerçekleştirdim. 30 saat gibi bir süre sonucunda da telefonda %10 civarı pil kaldı. Testin %90'ını Wi-Fi ile yapıldı. Parlaklık otomatikte, AOD her zaman etkin ve Bluetooth hep açıktı. Telefon 120Hz modunda kullanıldı. Testler elbette koşuldan koşula değişiklik gösterebilir. Benden daha uzun ya da kısa bir süre de alabilirsiniz.
48 dakika telefon görüşme
14 dakika görüntülü görüşme
9-10 saat TradingView uygulamasında grafik açık kaldı
2 saat 32 dakika Wuthering Waves son ayarlarda
1 saat 17 dakika Firefox üzerinde gezinme
20 dakika YouTube
58 dakika Spotify
3-4 saat Instagram

Eki Görüntüle 123436

Testte grafiğin tamamı 24 saatten fazla zaman geçtiği için gözükmüyor olabilir bilginize.

@GalagodoşRemzi, hocam beklediğiniz test geldi.
Gayet güzel süre, zorlasan bile baya iyi götürür. Pil olarak kötü olan Xiaomi artık en iyilere oynuyor. Batarya konusunda gerçekten iyi bir gelişme. Alma sebeplerimden biriside bataryası idi. Inşallah global gelir.

@409, güzel hocam siz server kayıt mı yaptırdınız yoksa?

@409 bir de ben OnePlus 13 bakıyorumda malum kayıt yok ona artık bir çözüm bulacağım.
Globale gelir zaten kesin, ama yurt dışı kayıt var mı yokmu bilmiyorum OnePlus 13 e. Alan kişiler arayüz olarak seviyor, diğer özellikleri de güzel kamera olsun batarya olsun. Alabilirsin düşünmeden onuda. Ama 15 serisinide beklemeni öneririm, sonra karşılaştırırsın mağazalarda veya telefoncularda kamera olarak. Yoksa bataryaları her türlü idare ederler.

@GalagodoşRemzi, zaten yeterince zorladığıma inanıyorum hocam. Bu kadar süre oyun oynayıp şarjı 20 kalan amiral gemisi telefonlar da kullandım :D.

Daha iyileri inşallah sizin olur acele etmeyin.
Zaten oyun oynanmadığı hali bu, oyun oynasan da günü rahat çıkarır zaten, daha aceleye gerek yok dediğin gibi, İnşallah.