Detaylar
Kim cevapladı?Furkan9600
Uzman
GalagodoşRemzi
Uzman
Farklı modlarında yani mesela portre modunu kullanacaksın ya, telefon ana kamerayı ve sensörü kullanıyor, yakınlaştırma yapacaksın: telefoto veya ana kamerayı kullanıyor. Yani tek kameradan da gösteriyor olabilir, hani birden fazla kameradan gelen fotoğrafları birleştiriyor ya. Diğer kamera noktaları ya o görevini ana kameraya veya başka kamera moduna yansıtıyor ya da göz boyanması için. Bilmem anlatabildim mi. Karışık biraz, boş olma ihtimalide var dediğin gibi ucuz ve eski cihazlarda.@409 Redmi 12 bulabilirsem atacağım.
Az önce düz tuttum gerçek olan kendisini belli ediyor diğerleri boş olduğu gözüküyor.
Eki Görüntüle 123583
Diğerleri üsteki gibi gri değil boş arkasında modül yok sadece üstekindeki gri kapak var ve arkasında kamera kablosu var.
Furkan9600
Uzman
Farklı modlarında yani mesela portre modunu kullanacaksın ya, telefon ana kamerayı ve sensörü kullanıyor, yakınlaştırma yapacaksın: Telefoto veya ana kamerayı kullanıyor. Yani tek kameradan da gösteriyor olabilir, hani birden fazla kameradan gelen fotoğrafları birleştiriyor ya. Diğer kamera noktaları ya o görevini ana kameraya veya başka kamera moduna yansıtıyor ya da göz boyanması için. Bilmem anlatabildim mi? Karışık biraz, boş olma ihtimalide var dediğin gibi ucuz ve eski cihazlarda.
Boş onlar bir ara yazılım için telefoncuya vermiştim açtı tek tek kameralara baktı oradan biliyorum.
Telefonunuza eğer 2.0.1xx ile başlayan bir güncelleme gelirse hemen yapın gitsin. Telefona bir sürü optimizasyon ve iyileştirmeler yanında özellikler de ekleniyor. Normal de Xiaomi telefonlar için el fenerinin şiddetini ayarlama gibi bir özellik yok iken bu güncelleme ile artık var. Uygulama açılış ve kapanış animasyonları için de tonla iyileştirme mevcut. Yazmak ile bitmez direk değişiklik günlüğünü buraya göndereyim.
Maalesef insanımız destek vermekten çok düşman olmayı sevdiği için tekrardan yabancı kaynaklarda içerik üretmeye geri döndüm. Elemanlar gruplaşıp beğenmedim atmaktan başka vasıfları olmadığı halde site de hala rahat rahat gezinebiliyorlar. O kadar da gruplaşma olayları yüzünden bırakan insanlar var. İnsanlara bilmediği bir gerçeği söylediğimiz zaman fan boy ilan ediliyoruz. Bu çok komik ve acı bir durum.
(Sistem animasyonları)
Yeni: Uygulamaları açma veya kapatma işlemi sırasında, tam ekran göstergesi pencerenin hareketini takip eder
Yeni: Uygulamaları hızlı bir şekilde açıp kapatırken, birden fazla uygulama animasyonu aynı anda görüntülenir
(Sistem)
Yeni: Tek dokunuşla pano temizleme desteği
Yeni: Cihazlar arası iletişim için destek aralığı 6 kilometreye genişletilerek daha uzun mesafeli çevrimdışı sesli aramalara olanak sağlandı
Optimizasyon: Bluetooth durum çubuğu simgesi
(Ana ekran)
Yeni: Ana ekran arama çubuğunu kapattıktan sonra, 4×6 düzen seçeneği kullanılabilir hale gelir
(Kontrol merkezi)
Yeni: El feneri parlaklık ayar sayfası
Yeni: Bazı cihazlar artık ayarlanabilir el feneri parlaklığını destekliyor
Yeni: El feneri için bildirim spot ışığı
(Xiaomi HyperConnect)
Yeni: Farklı Xiaomi Hesapları kullanan farklı cihazlar arasında dosya aktarımı desteği
Optimizasyon: Cihaz bağlantısı açılır pencereleri
(Kilit ekranı)
Yeni: Manzara şablonları
(Galeri)
Optimizasyon: “bugün” özelliği artık içerik gizlemeyi destekliyor
Optimizasyon: Başlangıç sayfası için gün ve ay görünümleri mevcuttur
Optimizasyon: Arama sonuçları sayfası artık Galeri analizinin AI tarafından ilerlemesini gösterebilir
Optimizasyon: Kimlik belgeleri için arama sonuçları
Optimizasyon: Galeri öğeleri için ekran düzenleri
Optimizasyon: Galeri artık uzun basarak öğeleri silmeyi ve gizlemeyi destekliyor
Optimizasyon: Zaman ve konum anahtar kelimeleri için arama sonuçları
Düzeltme: CAD görüntüleri yanlışlıkla Galeri'ye yerleştirildi
(Oyun hızı artırıcı)
Yeni: Game Turbo performans kontrol paneli
Optimizasyon: Oyun Turbo arayüzü iyileştirmeleri
Yeni: Uygulamaları açma veya kapatma işlemi sırasında, tam ekran göstergesi pencerenin hareketini takip eder
Yeni: Uygulamaları hızlı bir şekilde açıp kapatırken, birden fazla uygulama animasyonu aynı anda görüntülenir
(Sistem)
Yeni: Tek dokunuşla pano temizleme desteği
Yeni: Cihazlar arası iletişim için destek aralığı 6 kilometreye genişletilerek daha uzun mesafeli çevrimdışı sesli aramalara olanak sağlandı
Optimizasyon: Bluetooth durum çubuğu simgesi
(Ana ekran)
Yeni: Ana ekran arama çubuğunu kapattıktan sonra, 4×6 düzen seçeneği kullanılabilir hale gelir
(Kontrol merkezi)
Yeni: El feneri parlaklık ayar sayfası
Yeni: Bazı cihazlar artık ayarlanabilir el feneri parlaklığını destekliyor
Yeni: El feneri için bildirim spot ışığı
(Xiaomi HyperConnect)
Yeni: Farklı Xiaomi Hesapları kullanan farklı cihazlar arasında dosya aktarımı desteği
Optimizasyon: Cihaz bağlantısı açılır pencereleri
(Kilit ekranı)
Yeni: Manzara şablonları
(Galeri)
Optimizasyon: “bugün” özelliği artık içerik gizlemeyi destekliyor
Optimizasyon: Başlangıç sayfası için gün ve ay görünümleri mevcuttur
Optimizasyon: Arama sonuçları sayfası artık Galeri analizinin AI tarafından ilerlemesini gösterebilir
Optimizasyon: Kimlik belgeleri için arama sonuçları
Optimizasyon: Galeri öğeleri için ekran düzenleri
Optimizasyon: Galeri artık uzun basarak öğeleri silmeyi ve gizlemeyi destekliyor
Optimizasyon: Zaman ve konum anahtar kelimeleri için arama sonuçları
Düzeltme: CAD görüntüleri yanlışlıkla Galeri'ye yerleştirildi
(Oyun hızı artırıcı)
Yeni: Game Turbo performans kontrol paneli
Optimizasyon: Oyun Turbo arayüzü iyileştirmeleri
Maalesef insanımız destek vermekten çok düşman olmayı sevdiği için tekrardan yabancı kaynaklarda içerik üretmeye geri döndüm. Elemanlar gruplaşıp beğenmedim atmaktan başka vasıfları olmadığı halde site de hala rahat rahat gezinebiliyorlar. O kadar da gruplaşma olayları yüzünden bırakan insanlar var. İnsanlara bilmediği bir gerçeği söylediğimiz zaman fan boy ilan ediliyoruz. Bu çok komik ve acı bir durum.
Furkan9600
Uzman
Telefonunuza eğer 2.0.1xx ile başlayan bir güncelleme gelirse hemen yapın gitsin. Telefona bir sürü optimizasyon ve iyileştirmeler yanında özellikler de ekleniyor. Normal de Xiaomi telefonlar için el fenerinin şiddetini ayarlama gibi bir özellik yok iken bu güncelleme ile artık var. Uygulama açılış ve kapanış animasyonları için de tonla iyileştirme mevcut. Yazmak ile bitmez direk değişiklik günlüğünü buraya göndereyim.
(Sistem animasyonları)
Yeni: Uygulamaları açma veya kapatma işlemi sırasında, tam ekran göstergesi pencerenin hareketini takip eder.
Yeni: Uygulamaları hızlı bir şekilde açıp kapatırken, birden fazla uygulama animasyonu aynı anda görüntülenir.
(Sistem)
Yeni: Tek dokunuşla pano temizleme desteği.
Yeni: Cihazlar arası iletişim için destek aralığı 6 kilometreye genişletilerek daha uzun mesafeli çevrimdışı sesli aramalara olanak sağlandı.
Optimizasyon: Bluetooth durum çubuğu simgesi.
(Ana ekran)
Yeni: Ana ekran arama çubuğunu kapattıktan sonra, 4×6 düzen seçeneği kullanılabilir hale gelir.
(Kontrol merkezi)
Yeni: El feneri parlaklık ayar sayfası.
Yeni: Bazı cihazlar artık ayarlanabilir el feneri parlaklığını destekliyor.
Yeni: El feneri için bildirim spot ışığı.
(Xiaomi hyperconnect)
Yeni: Farklı Xiaomi hesapları kullanan farklı cihazlar arasında dosya aktarımı desteği.
Optimizasyon: Cihaz bağlantısı açılır pencereleri.
(Kilit ekranı)
Yeni: Manzara şablonları.
(Galeri)
Optimizasyon: “bugün” özelliği artık içerik gizlemeyi destekliyor.
Optimizasyon: Başlangıç sayfası için gün ve ay görünümleri mevcuttur.
Optimizasyon: Arama sonuçları sayfası artık galeri analizinin AI tarafından ilerlemesini gösterebilir.
Optimizasyon: Kimlik belgeleri için arama sonuçları.
Optimizasyon: Galeri öğeleri için ekran düzenleri.
Optimizasyon: Galeri artık uzun basarak öğeleri silmeyi ve gizlemeyi destekliyor.
Optimizasyon: Zaman ve konum anahtar kelimeleri için arama sonuçları.
Düzeltme: CAD görüntüleri yanlışlıkla Galeri'ye yerleştirildi.
(Oyun hızı artırıcı)
Yeni: Game Turbo performans kontrol paneli.
Optimizasyon: Oyun Turbo arayüzü iyileştirmeleri.
Hocam Çin ROM'unda mısınız yoksa global mi?
Çin tarafını seviyorum hocam. Bir süre bu OS ile kalacağım. Bu özellikler global için de yayınlanacak bilginiz olsun.
Furkan9600
Uzman
Çin tarafını seviyorum hocam. Bir süre bu OS ile kalacağım. Bu özellikler global için de yayınlanacak bilginiz olsun.
Vallahi Redmi 12 G88 olduğu için zor.
O telefon için maalesef geleceğini söyleyemem ancak X6 Pro, Redmi Note 14 Pro, Xiaomi 13T Pro serisinden itibaren hepsine geleceğini düşünüyorum.
Markanın tek alt modellere bu şekilde üzücü bir tavırı var. Telefon eğer 1-2 yıl güncelleme almışsa maalesef kesebiliyorlar. Bu dediğim genelde Redmi Note ve POCO X serileri için oluyor. K ve F için bir sorun olmadan devam edebiliyorlar. Donanımı yettiği halde şu an eski sürümlerde kalan birçok cihaz var.
Son düzenleme:
Furkan9600
Uzman
O telefon için maalesef geleceğini söyleyemem ancak X6 Pro, Redmi Note 14 Pro, Xiaomi 13T Pro serisinden itibaren hepsine geleceğini düşünüyorum.
Markanın tek alt modellere bu şekilde üzücü bir tavırı var. Telefon eğer 1-2 yıl güncelleme almışsa maalesef kesebiliyorlar. Bu dediğim genelde Redmi Note ve POCO X serileri için oluyor. K ve F için bir sorun olmadan devam edebiliyorlar. Donanımı yettiği halde şu an eski sürümlerde kalan birçok cihaz var.
Maalesef öyle Note 13 Pro 4G'de Helio G99u bulunsa bile yeni kontrol merkezi var ve dediğini güncellemeyi alıyor Globale'e.
@HDDKullanıyorum neyine gitmedi
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-