Bu telefona Çin tarafında yakında deepseek yapay zekası da gelecek gibi gözüküyor. O özellik için de çalışmalara başlanmış. Xiaomi 15 lansmanı tarihi aşağı yukarı belli oldu ve ayrıca Xiaomi 15 Ultra görseli ve çektiği birkaç fotoğraf sızmış. Güzel şeyler yolda.

Çözsünler yoksa illegal yollarla kullanmak sıkıntı. Gerçi IMEI atmadıkları için güncelleme bir şekilde alırım da bir süre götürür beni.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyatına baktım da 40-50K civarı gözüküyor. Şahsen ben 50 bin liraya gidip de markası Xiaomi olan bir telefon almazdım. Hele de Çin'e ait bir markayı asla almazdım. iPhone ilk tercihim olurdu. Android istiyorsam da Samsung bakardım. En azından verilerim güvende olurdu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şuandan itibaren Xiaomi telefonlar için çift SIM server kaydı da başlamıştır. Sıfırlama ve güncelleme önceden olduğu gibi yine sorunsuz. Xiaomi 15 serisi yok ve yapılabilmesi için global bekleniyor. Bu da global tanıtım'dan sonra çözülecektir. İlgilenenler bilen kişilere gidip fiyat hakkında bilgi alabilir. Yönlendirme yapmam yasak.