KS KS 4 4284 Uzman Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 2.485 Makaleler 1 Çözümler 10 Beğeniler 1.678 13 Mayıs 2024 #111 hursitwww dedi: Download moda bastıktan sonra usb kabloyu takmanız gerekiyor. Takılı iken download tuşu işlev görmüyor. Genişletmek için tıkla... bende basmadan önce takılıydı o zaman stop yapıp öyle mi yapacağım vede usb çıkarınca brom mod kapanıyor mu?
hursitwww dedi: Download moda bastıktan sonra usb kabloyu takmanız gerekiyor. Takılı iken download tuşu işlev görmüyor. Genişletmek için tıkla... bende basmadan önce takılıydı o zaman stop yapıp öyle mi yapacağım vede usb çıkarınca brom mod kapanıyor mu?
hursitwww Uzman Katılım 28 Nisan 2024 Mesajlar 151 Makaleler 1 Beğeniler 160 13 Mayıs 2024 #112 4284 dedi: Eki Görüntüle 46027 bu ekranı açmak için brom moda girmiştim ondan bu yana hiçbir değişiklik yapmadım usb falan çıkarmadım telefona dokunmadım. stop deyip mi yapayım yoksa? Genişletmek için tıkla... Evet stop deyin. Zaten yüklemeye başlamadığı için sorun olmaz. 4284 dedi: bende basmadan önce takılıydı o zaman stop yapıp öyle mi yapacağım vede usb çıkarınca brom mod kapanıyor mu? Genişletmek için tıkla... Brom mode kapanır. Birkaç kombinasyon deneyebilirsiniz. Ses açma ve kısma, güç tuşlarına aynı anda basıp kabloyu takmak gibi. Zaten yüklemeye başladığı an alt bar aniden renk değiştirecek. Oradan anlarsınız yüklemenin başlayıp başlamadığını.
4284 dedi: Eki Görüntüle 46027 bu ekranı açmak için brom moda girmiştim ondan bu yana hiçbir değişiklik yapmadım usb falan çıkarmadım telefona dokunmadım. stop deyip mi yapayım yoksa? Genişletmek için tıkla... Evet stop deyin. Zaten yüklemeye başlamadığı için sorun olmaz. 4284 dedi: bende basmadan önce takılıydı o zaman stop yapıp öyle mi yapacağım vede usb çıkarınca brom mod kapanıyor mu? Genişletmek için tıkla... Brom mode kapanır. Birkaç kombinasyon deneyebilirsiniz. Ses açma ve kısma, güç tuşlarına aynı anda basıp kabloyu takmak gibi. Zaten yüklemeye başladığı an alt bar aniden renk değiştirecek. Oradan anlarsınız yüklemenin başlayıp başlamadığını.
KS KS 4 4284 Uzman Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 2.485 Makaleler 1 Çözümler 10 Beğeniler 1.678 13 Mayıs 2024 #113 hursitwww dedi: Evet stop deyin. Zaten yüklemeye başlamadığı için sorun olmaz. Brom mode kapanır. Birkaç kombinasyon deneyebilirsiniz. Ses açma ve kısma, güç tuşlarına aynı anda basıp kabloyu takmak gibi. Zaten yüklemeye başladığı an alt bar aniden renk değiştirecek. Oradan anlarsınız yüklemenin başlayıp başlamadığını. Genişletmek için tıkla... takılıyken yapsam olur mu?
hursitwww dedi: Evet stop deyin. Zaten yüklemeye başlamadığı için sorun olmaz. Brom mode kapanır. Birkaç kombinasyon deneyebilirsiniz. Ses açma ve kısma, güç tuşlarına aynı anda basıp kabloyu takmak gibi. Zaten yüklemeye başladığı an alt bar aniden renk değiştirecek. Oradan anlarsınız yüklemenin başlayıp başlamadığını. Genişletmek için tıkla... takılıyken yapsam olur mu?
hursitwww Uzman Katılım 28 Nisan 2024 Mesajlar 151 Makaleler 1 Beğeniler 160 13 Mayıs 2024 #114 4284 dedi: takılıyken yapsam olur mu? Genişletmek için tıkla... Takılı iken olmuyor maalesef. Download'a tıkladıktan sonra telefon bağlanmalı.
4284 dedi: takılıyken yapsam olur mu? Genişletmek için tıkla... Takılı iken olmuyor maalesef. Download'a tıkladıktan sonra telefon bağlanmalı.
KS KS 4 4284 Uzman Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 2.485 Makaleler 1 Çözümler 10 Beğeniler 1.678 13 Mayıs 2024 #115 hursitwww dedi: Takılı iken olmuyor maalesef. Download'a tıkladıktan sonra telefon bağlanmalı. Genişletmek için tıkla... onuda yapamadım bir türlü valla.
hursitwww dedi: Takılı iken olmuyor maalesef. Download'a tıkladıktan sonra telefon bağlanmalı. Genişletmek için tıkla... onuda yapamadım bir türlü valla.
hursitwww Uzman Katılım 28 Nisan 2024 Mesajlar 151 Makaleler 1 Beğeniler 160 13 Mayıs 2024 #116 Brom moda girmeden, telefon kapalı iken deneyin bir de.
KS KS 4 4284 Uzman Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 2.485 Makaleler 1 Çözümler 10 Beğeniler 1.678 13 Mayıs 2024 #117 hursitwww dedi: Brom moda girmeden, telefon kapalı iken deneyin bir de. Genişletmek için tıkla... bu hatayı veriyor.
hursitwww dedi: Brom moda girmeden, telefon kapalı iken deneyin bir de. Genişletmek için tıkla... bu hatayı veriyor.
hursitwww Uzman Katılım 28 Nisan 2024 Mesajlar 151 Makaleler 1 Beğeniler 160 13 Mayıs 2024 #118 Cihaz bağlıyken ses kısma ve güç tuşuna aynı anda basmayı deneyin. Tekrar bağlanması gerekiyor.
KS KS 4 4284 Uzman Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 2.485 Makaleler 1 Çözümler 10 Beğeniler 1.678 13 Mayıs 2024 #119 hursitwww dedi: Cihaz bağlıyken ses kısma ve güç tuşuna aynı anda basmayı deneyin. Tekrar bağlanması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... o tuşlarla fastboot açıyor ama.
hursitwww dedi: Cihaz bağlıyken ses kısma ve güç tuşuna aynı anda basmayı deneyin. Tekrar bağlanması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... o tuşlarla fastboot açıyor ama.
hursitwww Uzman Katılım 28 Nisan 2024 Mesajlar 151 Makaleler 1 Beğeniler 160 13 Mayıs 2024 #120 4284 dedi: o tuşlarla fastboot açıyor ama. Genişletmek için tıkla... Tuş kombinasyonlarını denemeniz gerekiyor. Uzun süredir SP Flash Tool ile rom atmadığım için doğru bağlama şeklini hatırlayamıyorum.
4284 dedi: o tuşlarla fastboot açıyor ama. Genişletmek için tıkla... Tuş kombinasyonlarını denemeniz gerekiyor. Uzun süredir SP Flash Tool ile rom atmadığım için doğru bağlama şeklini hatırlayamıyorum.