8898

Üstün
Açılış Hamlesi
Merhaba,

Bugün Trendyol üzerinden Zela satıcısından aldığım Xiaomi sound outdoor 30W ürününü tanıtmak ve almayı düşünenler için bir inceleme yazacağım.

Başlayalım,

Ürünü satın aldığınızda nasıl geliyor?

30w.webp

Ürünün kutusu bu şekilde. Ürün kargoda hasar almaması için poşet şeklinde havalı baloncuğa sarılı şekilde gönderilmiş teşekkürler.

Kutu içeriği:
Kullanım kılavuzu, hoparlör ve USB A'dan Type-C'ye kablo.

Ürünün kendisi:

30w3.webp

Dış yapısı halı gibi, plastik karışımı garip bir dokuya sahip GO4'ten daha iyi hissiyatı olduğunu söyleyebilirim.
Yanındaki subwooferlar çok güzel bir görsel katıyor.

Ürünün sürücüleri:

30w2.webp

Soldaki 20W woofer, sağdaki 10W tweeter.

Ses kalitesi:
Ürün bass ağırlıklı bir ses karakterine sahip. 20W woofer ve 10W tweeter ile geliyor.
Woofer gayet başarılı basslar sunarken tweeter kendisini en yüksek seslerde belli etmeye başlıyor. Düşük seviyelerde boğuk ses alacaksınız fakat kalitesiz bir ses değil.

Üründe mikrofonda bulunuyor fakat hiç denemedim.

Bağlantı kalitesi:

Bluetooth 5.4 ile bağlanıyor ve ürünü bilgisayarımda ASUS BT-500 adaptörü ile kullandığım zaman 6-7 metre sonra seste bozulmalar gerçekleşti (kopma gerçekleşmedi).

Pil ömrü:
3 gündür yaklaşık 2-3 saat müzik çalıyor ve %50 seviyesine indi.

1800 lira civarında almıştım şu an güncel fiyatı 1979TL (4 Ocak 2025)

Flip 6 ile rakip gösteriliyor flip 6 2 katı az fiyatına sahip ve aynı performansı yakalamaya çalışılmış bir ürün.

Okuduğunuz için teşekkürler.

Son düzenleme:
Merhaba,

Bugün Trendyol üzerinden zela satıcısından aldığım Xiaomi sound outdoor 30W ürününü tanıtmak ve almayı düşünenler için bir inceleme yazacağım.

Başlayalım,

Eki Görüntüle 112496

Ürünün kutusu bu şekilde. Ürün kargoda hasar almaması için poşet şeklinde havalı baloncuğa sarılı şekilde gönderilmiş teşekkürler.

Kutu içeriği:

Ürünün kendisi:

Eki Görüntüle 112499

Dış yapısı halı gibi, plastik karışımı garip bir dokuya sahip GO4'ten daha iyi hissiyatı olduğunu söyleyebilirim.

Ürünün sürücüleri:

Eki Görüntüle 112500

Ses kalitesi:
Ürün bass ağırlıklı bir ses karakterine sahip. 20W woofer ve 10W tweeter ile geliyor.
Woofer gayet başarılı basslar sunarken tweeter kendisini en yüksek seslerde belli etmeye başlıyor. Düşük seviyelerde boğuk ses alacaksınız fakat kalitesiz bir ses değil.

Bağlantı kalitesi:

Bluetooth 5.4 ile bağlanıyor ve ürünü bilgisayarımda ASUS BT-500 adaptörü ile kullandığım zaman 6-7 metre sonra seste bozulmalar gerçekleşti (kopma gerçekleşmedi).

Flip 6 ile rakip gösteriliyor flip 6 2 katı az fiyatına sahip ve aynı performansı yakalamaya çalışılmış bir ürün.

Aynı ürünün mavi rengine sahibim fiyatı için mükemmel denilebilir.

Aynı ürünün mavi rengine sahibim fiyatı için mükemmel denilebilir.

Bir şey rica edebilir miyim? Kina Can We Kiss Forever? (feat. Adriana Proenza) şarkısında (YouTube Music) dakika 2.32'deki basslı kısımda son seste sizde de çatlama sesi oluyor mu? Bende yeni aldım sorunluysa iade edeceğim şimdilik 1 2 tane ağır basslı şarkılarda bu sorunla karşılarştım. Onun dışında çok iyi alet.

Bir şey rica edebilir miyim? Kina Can We Kiss Forever? (feat. Adriana Proenza) şarkısında (YouTube Music) dakika 2.32'deki basslı kısımda son seste sizde de çatlama sesi oluyor mu? Bende yeni aldım sorunluysa iade edeceğim şimdilik 1 2 tane ağır basslı şarkılarda bu sorunla karşılarştım. Onun dışında çok iyi alet.
Apple music kullanıyorum zaten alet sbc kodek dışında ses aktaramıyor bi değişiklik olmayacaktır.

Bakayım.

Apple music kullanıyorum zaten alet sbc kodek dışında ses aktaramıyor bi değişiklik olmayacaktır.

Bakayım.
Woofer sert bi vurma sesi çıkarıyor çat sesi yok normal bass vurma sesi.

Bir şey rica edebilir miyim? Kina can we kiss forever? (feat. Adriana proenza) şarkısında (YouTube Music) dakika 2.32'deki basslı kısımda son seste sizde de çatlama sesi oluyor mu? Bende yeni aldım sorunluysa iade edeceğim şimdilik 1 2 tane ağır basslı şarkılarda bu sorunla karşılarştım. Onun dışında çok iyi alet.

Bass'da bozulma olmuyor.

Bende şöyle bir ses geliyor bazen. Yüksek seste oluyor sadece. %70 ve üstü artarak gidiyor ses tekrar tekrar denedim aynı yerde.

Bende şöyle bir ses geliyor bazen. Yüksek seste oluyor sadece. %70 ve üstü artarak gidiyor ses tekrar tekrar denedim aynı yerde.
sanki zemin titremesi gibi duyulmuş ama cihaz elimde.

Son düzenleme:

Sanki zemin titremesi gibi duyulmuş ama cihaz elimde.
Çıt çıt ses gelmiyor hocam iade edin benim cihazımda böyle bir şey yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Bugün Trendyol üzerinden Zela satıcısından aldığım Xiaomi sound outdoor 30W ürününü tanıtmak ve almayı düşünenler için bir inceleme yazacağım.

Başlayalım,

Eki Görüntüle 112496

Kutu içeriği:

Ürünün kendisi:

Eki Görüntüle 112499

Ürünün sürücüleri:

Eki Görüntüle 112500

Ses kalitesi:

Bağlantı kalitesi:

Pil ömrü:
3 gündür yaklaşık 2-3 saat müzik çalıyor ve %50 seviyesine indi.

Ek olarak ürünün bass testi:

Ses seviyesi %44.