Kullanım amacına göre değişir ömrü.

Valla oyun da oynadım zamanında. Hala da ufak tefek oynarım.

Bir çok ihtiyacımı görüyor.

S7'ye de root atıp ROM yükledim yedek telefon olarak kullanıyorum.

Gençler cihazlardan ne bekliyorsunuz ki; keşke üst seviye cihazlara hepimiz rahat erişebilsek. Ama bu ülkenin ahlaksız düzeni izin vermiyor işte.

Ayrıca Xiaomi alınacak fiyata Samsung tercih edilseymiş çok daha yüksek performans alırmış. Samsung da kullandım iPhone da kullandım Xiaomi de kullandım ve evet Xiaomi çöp.

2.el olarak aldık biz. MI6'ya 2000, MI8'e 2500 verdik. Bu fiyata Samsung'un 2.ellerinde böyle SoC bulunan cihazlar yoktu maalesef.

2.el olarak aldık biz. MI6'ya 2000, MI8'e 2500 verdik. Bu fiyata Samsung'un 2.ellerinde böyle SoC bulunan cihazlar yoktu maalesef.
Hocam sana şimdi Xiaomi'yi şöyle özetlemek isterim bak şimdi.

Donanım olarak gayet iyi, uzun yıllar idare edebilecek bir cihaz. Tasarımı da güzel, yani mükemmel telefon. Sadece işin içine MIUI veya HyperOS girince büyüsü bozuluyor telefonun anası ağlıyor.

Xiaomi telefon alınır. İçeriğine müdahale edilmiş ne idüğü belirsiz telefon alınmaz. İkisi farklı şeyler. Çalışır telefona kim bilir nasıl bir işlem yapıldı ve uygun fiyatlı bulunca aldınız. Demek ki riski göze almışsınız. Bu tür durumlarda telefonu almadan önce memnun olmayacağınızı da hesaba katmalısınız. Ne kadar ekmek, o kadar köfte.

S7 kasıyor muydu hazır kullanıcısı denk gelmişken soralım.

4 GB RAM'den dolayı hafif kasmalar olabiliyor. Aşırı yormuyor ama.

Şu anda bende de kaçak Redmi var. Allah bilir nasıl IMEI attı. Bilgisayara bağlayamıyorum telefonu yüksek ihtimalle ROM'u falan bozdu veya yanlış attı. IMEI atan kişi yüzündende olabiliyor bu tür kasmalar donmalar.

Bende ilk atılan ROM da arama gelmiyordu, kullandığın Hyper OS ise bağlanmama bug ı çıkabiliyor.

Son düzenleme:
2021 de Redmi 9T aldım o gün Allah belamı verdi telefon hayatımda kullandığım en rezalet cihaz geçen seneden beridir S23 kullanıyorum şunu anladım telefonda ucuza kaçmayacağım bundan sonra Xiaomi'de yazılımsan çok sorun var.