RGB yok abi zaten fanlar Full oda serin durumda pencere açık. Max 50 olur üstüne çıkmaz ama sanmam 49. 5 derece de sabit kalır tanıyorum RAM'i.

1.5 dene bakalım, süreyi uzatması bile bir işaret. Belki 1.52 dahi istiyor olabilir, M-Die'da birincil zamanlamalar bu yüzden problemli. Voltaj fazla istiyor.

Göreceğiz bakalım, zaten olmazsa üstüne çıkmam gibi önceki ayardan devam ederim.

Bence 36-36 için değer, az şansını zorla bakalım. Ben 1.5 denerdim, yemezse 1.52 bakardım. Baktım hiç olmuyor, salardım. 1.52 üzeri vermezdim senin senaryoda. Zararı olduğundan değil ama senin için gereksiz diyeyim. Merakını gidermek adına bakarsın, problem olmaz. 28-36-36 kullanmakta fayda var. Kit ile alakalı sıkıntı tamamen, bir de 49-50 derece yerine 45 derece tutabilsen yine hata vermezdi.

Senin kit M-Die ve 30-40-40 1.4V'tı sanırım. Hiç uygun değil esasen 36-36'ya vesaire. Voltaj fazla istemesi normal yani.

Bence 36-36 için değer, az şansını zorla bakalım. Ben 1.5 denerdim, yemezse 1.52 bakardım. Baktım hiç olmuyor, salardım. 1.52 üzeri vermezdim senin senaryoda. Zararı olduğundan değil ama senin için gereksiz diyeyim. Merakını gidermek adına bakarsın, problem olmaz. 28-36-36 kullanmakta fayda var. Kit ile alakalı sıkıntı tamamen, bir de 49-50 derece yerine 45 derece tutabilsen yine hata vermezdi.

Senin kit m-die ve 30-40-40 1.4v'Ti sanırım. Hiç uygun değil esasen 36-36'ya vesaire. Voltaj fazla istemesi normal yani.

Hata verdiğinde 47 dereceydi abi, fani sipariş verebilirim tabii sıcaklıktansa.

Hata verdiğinde 47 dereceydi abi, fani sipariş verebilirim tabii sıcaklıktansa.

DRAM Voltage 1.5 ve 1.52 dene sırayla. Hata verdiği süreler de önemli, VDD kaynaklı gibi sendeki sıkıntı. 47 yerine 45 sabit kalması bile önemli testte. Zararlı voltajlar değil, denemende sakınca yok, testi geçtiği durumda o şekilde kullanabilirsin.

36-40 1.35 V abi.

DRAM Voltage 1.5 ve 1.52 dene sırayla. Hata verdiği süreler de önemli, VDD kaynaklı gibi sendeki sıkıntı. 47 yerine 45 sabit kalması bile önemli testte. Zararlı voltajlar değil, denemende sakınca yok, testi geçtiği durumda o şekilde kullanabilirsin.
Yine de sıcaklığı aşağı çekmek gönlümü ferah tutar; şu ayar bir geçsin, önemli olan o.

Son düzenleyen: Moderatör: