Burst 1X-1X denedin mi bir de hiç?

Stabil değil, o yüzden. Başka sebebi yok. Burst 1X iken de bak.

Hayır abi Nitro TX2 yaptık onun dışında başka bir şey değişmedim timingleri hariç, stabil değil ama voltaj yetmediği yer de hata verdiğime göre düz mantık biraz daha verdin mi stabil dönmesi lazımdı diye düşündüm.

Hayır abi Nitro TX2 yaptık onun dışında başka bir şey değişmedim timingleri hariç, stabil değil ama voltaj yetmediği yer de hata verdiğime göre düz mantık biraz daha verdin mi stabil dönmesi lazımdı diye düşündüm.

36-36 profilde donduysa sebebi tRP 36 problematik olması sende, M-Die tRP veremiyor, tRTP 24 alman gerekebilir.

Son düzenleme:
Tamam abi her şey için teşekkür ederim tekrardan.

@Ayhan Dönmez abi yeni AGESA Update gelmiş 1.3.0.1b diye geçiyor güncellemeye gerek var mı?

Güncelle bakalım ama ayarları elle gireceksin sıfırdan. Şu 36-36 mevzusunu çözsen iyiydi, tRTP 24 bırakmak çözüyorsa eğer öyle kullan 36-36. 1.5V dene.

@SalimBdk ASUS'ta BIOS güncelleme öncesi ayarları Default almayı öneriyor firma, ben de o şekilde güncelliyorum. F5 ve F10 at sırayla, default kaydetsin. Sonra EZ Flash Tool'dan güncelle USB ile.

Ayarları ezberlemediysen F5 ve F10 attığında özet ekranı çıkar, orayı video kaydı al. @SalimBdk

Güncelle bakalım ama ayarları elle gireceksin sıfırdan. Şu 36-36 mevzusunu çözsen iyiydi, tRTP 24 bırakmak çözüyorsa eğer öyle kullan 36-36. 1.5v dene.

@SalimBdk ASUS'ta BIOS güncelleme öncesi ayarları default almayı öneriyor firma, ben de o şekilde güncelliyorum. F5 ve F10 at sırayla, default kaydetsin. Sonra EZ Flash Tool'dan güncelle USB ile.

Ayarları ezberlemediysen F5 ve F10 attığında özet ekranı çıkar, orayı video kaydı al. @SalimBdk

Her yer aklımda abi fotoğraf çekerim de, güncellemeden sonra stabilite bozulursa diye çekindim biraz.