Son zen atar ise bakacağım. Hocam çok değer girdiriyorsunuz. Neyle uğraşam elimde kalıyor. @TechMad bir ayarlar girmişti, gecikme için desen yok. MHz için desen yok ortaya karışık meyve tabağı gibi profiller, test bitti mi? Oluyor sanıyorlar. Keşke arka planları göstere bilsek.

Bu ayarın nesi kötü ki?

Bu arada linkini verdiğim konuyu ben açmadım. Ayhan hocam ayar paylaş demişti ve konuda birkaç ekstra ayar paylaşmıştı. Ben de paylaştığım profili atarken o ekstra ayarları sormuştum. Sonra mod ekibi de ayrı bir başlıkla konuyu açmış. Ayrıca memnuniyetsizliğim yok. Gayet yetiyor bana. 6000 MHz, CL26, tRFC2 100 ns, 65535, Nitro 1/2/0, ARD 0 (34-34) daha ne olsun mis gibi günlük kullanıcı için. Ötesi fanteziye kaçıyor. :D

Dosya Ekleri

• IMG_1372.webp
    IMG_1372.webp
    106,5 KB · Görüntüleme: 20
Son düzenleme:
Bu ayarın nesi kötü ki?

Bu arada linkini verdiğim konuyu ben açmadım. Ayhan hocam ayar paylaş demişti ve konuda birkaç ekstra ayar paylaşmıştı. Ben de paylaştığım profili atarken o ekstra ayarları sormuştum. Sonra mod ekibi de ayrı bir başlıkla konuyu açmış. Ayrıca memnuniyetsizliğim yok. Gayet yetiyor bana. 6000 MHz, CL26, tRFC2 100 ns, 65535, Nitro 1/2/0, ARD 0 (34-34) daha ne olsun mis gibi günlük kullanıcı için. Ötesi fanteziye kaçıyor. :D

@ggbye CL24 lazım, @Picky beceremedik. B850M-K alırsa ona açacağım:

1774940623885.webp