MediaMarkt Yaklaşık 4 hafta süren rezil değişim süreci!

Hocam eğer çok eski ürün değilse stok oluyor genelde.

Hocam eğer çok eski ürün değilse stok oluyor genelde.

Amazon genelde elektronik tarafinda bir getirdigi urunu bir daha getirmiyor veya stok yenilemesi aylar surebiliyor. Bir urunde garanti zaten 2 yil. 3. ayda da bozulsa yenisi temin edilmek zorunda 23. ayda da. Bende Sony WF1000XM4 vardi ortalama 1 yil sonra gelen guncellemeyle kulaklik bozuldu. Amazon'a ulastigimda stoklarinda yoktu halbuki Sony'nin amiral gemisi kulak ici modeliydi ve her yerde satiliyordu.

Geçen gün ben tam aksine Mediamarkt'ın sorunumla bir günde ilgilenip gereken değişimi yaptıkları hakkında övdüğüm bir başlık açmıştım. Her şube farklı tabii. Tavır ve tecrübe değiştikçe süreç de uzuyor.

Siz yine de Amazon'a da çok güvenmeyin, Amazon'dan aldığım mouse'yi 3 hafta da iade edemediler. Gecikme için özür dileriz demek yerine üstüne bu yasal süreç dediler.

Mediamarkta durumu anlatmak çok zor geçmiş. Ben 2 günde dönüş almıştım ama stok kalıcı olarak yok demişlerdi. 1 ay teknik servisin eline ürün geçmesini bekledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…