Makaleler
104
Yer
İstanbul
Arkadaşlar selam. Hayat böyle işte. 10+ yıl köpek gibi çalışırsınız ama bir mal olduğunuz için ortağınız her gün saat 2’de işe gelip, sizin kadar çalışmayan ve günün sonunda siz çalışıp bütün şirketi beslemeye kalktığınız için cebinize yeterli para girmezse benim gibi Çağlayan’da oturmaya devam edersiniz ve gecenin ikisinde bu konuyu açmak zorunda kalırsınız.

Bugün de bi’ anonim şeftali profilime girip yazmış kovulalı bir sene oldu galiba diye. Yok, ayrılalı bir sene oldu ama iyi ki de olmuş. Hiç kazanmadığım kadar para kazandım ayrılalı beri. Meğerse ortak değil, köleymişim.

Neyse, ne anlatıyor bu düdük makarnası demeye başlamadan konuya gireyim. Ne diyorduk? Yan komşu.

Bunların oturma odası benim yatak odamın yanında. Sabah 05:50’de kalkıp spora gideceğim. Erkenden yattım. Ama gördüğünüz gibi yatamadım. TV açık, ufak çocuk bağırarak konuşuyor, baba bağırarak konuşuyor. Uyumak mümkün değil.

Kısa vadeli çözüm öneriniz nedir? Uzun vadede buradan sektirip gideceğim ama bunlara anladıkları dilden bir çözüm lazım diye düşünüyorum.

Edit: Ben 11’de yattım. Bunlar muhtemelen 12-01:00 gibi yattılar ama benim uyku firarda.

Arkadaşlar selam. Hayat böyle işte. 10+ yıl köpek gibi çalışırsınız ama bir mal olduğunuz için ortağınız her gün saat 2'de işe gelip, sizin kadar çalışmayan ve günün sonunda siz çalışıp bütün şirketi beslemeye kalktığınız için cebinize yeterli para girmezse benim gibi Çağlayan'da oturmaya devam edersiniz ve gecenin ikisinde bu konuyu açmak zorunda kalırsınız.

Bugün de bi' anonim şeftali profilime girip yazmış kovulalı bir sene oldu galiba diye. Yok, ayrılalı bir sene oldu ama iyi ki de olmuş. Hiç kazanmadığım kadar para kazandım ayrılalı beri. Meğerse ortak değil, köleymişim.

Neyse, ne anlatıyor bu düdük makarnası demeye başlamadan konuya gireyim. Ne diyorduk? Yan komşu.

Bunların oturma odası benim yatak odamın yanında. Sabah 05:50'de kalkıp spora gideceğim. Erkenden yattım. Ama gördüğünüz gibi yatamadım. TV açık, ufak çocuk bağırarak konuşuyor, baba bağırarak konuşuyor. Uyumak mümkün değil.

Kısa vadeli çözüm öneriniz nedir? Uzun vadede buradan sektirip gideceğim ama bunlara anladıkları dilden bir çözüm lazım diye düşünüyorum.

Edit: Ben 11'de yattım. Bunlar muhtemelen 12-01:00 gibi yattılar ama benim uyku firarda.

Recep abi durumun cok can sikici. Allah yardimcin olsun oncelikle. Bence gidip sakin bir dille uyar bence 1-2 defa. Yok anlamazlar ise sert yollara basvurman gerekli gibi gozukuyor.

Hocam siz muhtemelen konuşmayı denediniz diye düşünüyorum yoksa bu konuyu açmazdınız. Bence uyarıdan anlamıyorlarsa onların yatak odasına denk gelen odanızda hoparlör ile yüksek seste müzik dinleyerek eğlenebilirsiniz bu gece.

Henüz konuşmadım. Konuşmadan anlarlar mı emin değilim ama deneyeceğim.

Konuşmama rağmen düzelmez ise iş yokuşa binip daha da kötü olacak.

Artık bağırışlardan çocukların adını ezberledim. Annesi sürekli Arya’ya bağırıyor.

Hocam siz muhtemelen konuşmayı denediniz diye düşünüyorum yoksa bu konuyu açmazdınız. Bence uyarıdan anlamıyorlarsa onların yatak odasına denk gelen odanızda hoparlör ile yüksek seste müzik dinleyerek eğlenebilirsiniz bu gece.
İki taraf içinde ızdırap. Zaten yüksek sesle müzik dinleyip kopacak modda değildir sanıyorum Recep abi. Harbiden eğlenesi varken yapsa güzel olur ama.