Detaylar
Kim cevapladı?Deniz744
Başarılı
Çocuğa okul bize iş açılıyor. İşe giderken her gün artık sırt çantalı bücürlerden göreceğim
İş açılıyor dedim de iş zaten vardı, keşke bizim de 3 aylık tatilimiz olsa.
creazy
Başarılı
Gerçekten öyle. Yaz ayı çekilmiyor. Yapacak bir şey yok. Okullar açılsın bakalım. Hayırlı olsun herkese.Okulların açılmasına değil de havaların yavaş yavaş serinlemesine seviniyorum aslında.
creazy
Başarılı
Ben ışık görüyorum. 4 yıl psikoloji okuyup BİM'de kasiyer olacağım. Teşekkürler.Eğer ki kendinizde bir ışık görmüyorsanız okumayın. Bir işe girin, asker kadar evininizi alın.
Son düzenleyen: Moderatör:
O da güzel iş. Kötüleniyor ama günde 8 saat çalışıyorsunuz.Ben ışık görüyorum. 4 yıl psikoloji okuyup BİM'de kasiyer olacağım. Teşekkürler.
Deniz744
Başarılı
Eğer ki kendinizde bir ışık görmüyorsanız okumayın. Bir işe girin, asker kadar evininizi alın. Ov seri linç geliyor, dövmeyin beni abi.
Asker kadar ev dediğiniz ne bilmiyorum. Fakat maalesef haklısınız.
Kendisinde ışık görmeyen okumak yerine elektrikçide, sanayide işe girse evi arabası olur yattığı yerden para kazanır.
Ozi2658
Becerikli
Genelde bu konuda üzülenler 1-5-9. sınıflar. Farklılıkdan dolayı ne yapacağını bilemeyeceği ilk günler oluyor. Öbür okullular aynı okulundan devam sonuçta. Bence açılması iyi ben bu yaz arkadaşlarım gibi evde yatmadığım için pek o tadı bilmiyorum ama çalışmakda güzeldi bu yaz