199

Bilgin
Makaleler
10
Bugün bir sebepten kaynaklı müdüre gittim. Neymiş sınıftaki bir çocuk ile uğraşıyormuşum. Sadece ben değil. Benle 1-2 arkadaşımı daha çağırmışlar. Olayı öğrendim. Biz çocukla uğraşıyorduk tamam ama kendisi sütten çıkmış ak kaşık değil. Annesi okulda öğretmen diye bütün yazılıları 100 100 giriliyor. Okulda sırf torpilli diye 3 sınıf birden atladı. Ayrıca çok kötü kokuyor.

Ben haklı olarak o çocuk önümden geçince geriye çekiliyorum. Çok kötü kokuyor çünkü. Ondan sonra bu olayı annesine söylemiş. Beni müdüre çağırıp ben ve arkadaşlarıma tutanak tuttular. Ben haklı olarak geriye çekiliyorum pis diye ve suçlu ben oluyorum. Orda dedim bu kız aynı zamanda torpilli diye. Orda bana bağırdılar. Yazılılarda cevapları veriyorlar. Kendi gözümle gördüm.

Bu olay sonrası ne yapmalıyım? Sizden de tavsiye almak isterim.

Son düzenleme:
Bugün bir sebepten kaynaklı müdüre gittim. Neymiş sınıftaki bir çocuk ile uğraşıyormuşum. Sadece ben değil. Benimle 1-2 arkadaşımı daha çağırmışlar. Olayı öğrendim. Biz çocukla uğraşıyorduk tamam ama kendisi sütten çıkmış ak kaşık değil. Annesi öğretmen diye bütün yazılıları 100 100 giriliyor. Okulda sırf torpilli diye 3 sınıf birden atladı. Ayrıca çok kötü kokuyor.

Ben haklı olarak o çocuk önümden geçince geriye çekiliyorum. Çok kötü kokuyor çünkü. Ondan sonra bu olayı annesine söylemiş. Beni müdüre çağırıp ben ve arkadaşlarıma tutanak tuttular. Ben haklı olarak geriye çekiliyorum pis diye ve suçlu ben oluyorum. Orada dedim bu kız aynı zamanda torpilli diye. Orada bana bağırdılar. Yazılılarda cevapları veriyorlar. Kendi gözümle gördüm.

Bu olay sonrası ne yapmalıyım? Sizden de tavsiye almak isterim.

CİMER veya MEB'e şikayet et. Geri çekildin diye ceza alman haksız fakat geri kalan olayda kim haklı kim haksız detaya inmek lazım.

Edince bir şey olmuyor ki. Ettikten sonra benim üstüme gelmeye başlarlar.

Sürekli torpil yiyor. Yazılılarda 100 100 yazıyorlar ama kağıdı 10 bile değil hepsi bomboş.
Nereden bilecekler ki senin şikayet ettiğini? Eğer üstüne gelirlerse tehdit falan edildiğine dair kanıt çıkarmaya çalış.

CİMER'e şikayet et, muhtemelen bu kadının ilçede tanıdığı vardır. İl MEB ile muhattap et kadını. Okula müfettiş gelirse kadını bir güzel silkelerler her konuda.