Bugün bir sebepten kaynaklı müdüre gittim. Neymiş sınıftaki bir çocuk ile uğraşıyormuşum. Sadece ben değil. Benle 1-2 arkadaşımı daha çağırmışlar. Olayı öğrendim. Biz çocukla uğraşıyorduk tamam ama kendisi sütten çıkmış ak kaşık değil. Annesi okulda öğretmen diye bütün yazılıları 100 100 giriliyor. Okulda sırf torpilli diye 3 sınıf birden atladı. Ayrıca çok kötü kokuyor.
Ben haklı olarak o çocuk önümden geçince geriye çekiliyorum. Çok kötü kokuyor çünkü. Ondan sonra bu olayı annesine söylemiş. Beni müdüre çağırıp ben ve arkadaşlarıma tutanak tuttular. Ben haklı olarak geriye çekiliyorum pis diye ve suçlu ben oluyorum. Orda dedim bu kız aynı zamanda torpilli diye. Orda bana bağırdılar. Yazılılarda cevapları veriyorlar. Kendi gözümle gördüm.
Bu olay sonrası ne yapmalıyım? Sizden de tavsiye almak isterim.
Ben haklı olarak o çocuk önümden geçince geriye çekiliyorum. Çok kötü kokuyor çünkü. Ondan sonra bu olayı annesine söylemiş. Beni müdüre çağırıp ben ve arkadaşlarıma tutanak tuttular. Ben haklı olarak geriye çekiliyorum pis diye ve suçlu ben oluyorum. Orda dedim bu kız aynı zamanda torpilli diye. Orda bana bağırdılar. Yazılılarda cevapları veriyorlar. Kendi gözümle gördüm.
Bu olay sonrası ne yapmalıyım? Sizden de tavsiye almak isterim.
Son düzenleme: