İlçede torpile göz yuman tanıdıkları var yüksek ihtimal. Durumu İl milli eğitim müdürlüğüne bildirin. Eğer il milli eğitimde de yolsuzluk yapan var ise ve bu durumun üstü kapatılırsa o zaman kamu denetçiliği kurumuna başvurabilirsiniz.

Olayı şimdi aileme anlatmak istemiyorum ama olay büyürse zaten ailemi okula çağırırım.

Hocam bence şimdiden söyleyin, çünkü sonrasında niye daha önceden söylemedin gibi olaylar olabiliyor, veya daha fazla üstünüze gelebilirler.
Ben hocaya pardon yerine tamam dedim diye tutanak tuttu, neymiş neymiş hocaya saygısızlık yapmışım, sanarsın sövdüm.

Ben hocaya pardon yerine tamam dedim diye tutanak tuttu, neymiş neymiş hocaya saygısızlık yapmışım, sanarsın sövdüm.

Herhangi bir ceza aldıysanız itiraz edebilirsiniz. Benzer şekilde gereksiz yere kınama cezası aldığım zaman ben itiraz etmiştim ve cezam kalkmıştı. Herhangi bir durumda hak ihlali olması beni rahatsız ediyor. Düşmanım bile olsa hak ihlaline göz yummam.

Herhangi bir ceza aldıysanız itiraz edebilirsiniz. Benzer şekilde gereksiz yere kınama cezası aldığım zaman ben itiraz etmiştim ve cezam kalkmıştı. Herhangi bir durumda hak ihlali olması beni rahatsız ediyor. DÜşmanım bile olsa hak ihlaline göz yummam.
İntikam olarak çocuğunun dondurmasını düşürdüm, yeter o ona.

İlçede torpile göz yuman tanıdıkları var yüksek ihtimal. Durumu İl milli eğitim müdürlüğüne bildirin. Eğer il milli eğitimde de yolsuzluk yapan var ise ve bu durumun üstü kapatılırsa o zaman kamu denetçiliği kurumuna başvurabilirsiniz.
Tanıdıkları olduğunu zannetmiyorum ama dediğim gibi araştıracam.
Bence uğraş biraz. Bu işin peşini bırakma.
Uğraşacam bu işin peşini bırakmayacam.
Hocam bence şimdiden söyleyin, çünkü sonrasında niye daha önceden söylemedin gibi olaylar olabiliyor, veya daha fazla üstünüze gelebilirler.
Hocalar da bir garip zaten. Ödev yapmadım diye aile mi aranır yahu.