Hayat böyle. Haklı da olsan haksız da olsan ceza alıyorsan baş kaldıracaksın. Başı alçak olanın üstüne daha çok binerler. Dik başlı ol bir şey olmaz.
Hayat bu yüzden insanları çok yoruyor. Her gün okul stresi sınav stresi ve bu salak şeylerin stresi insanı öldürüyor.

Bu arada konu kilitlenebilir. Eğer olay büyürse hem şikayet ederim hem de buraya tekrar konusunu açarım. Tavsiye veren herkese de teşekkür ediyorum.

@199 o diğer seninle müdürün odasına giden arkadaşlarınla toplanın en ucuzundan bir vücut spreyi alıp masasına bırakın. Akıllanır belki :D.
Yok 4 5 kişi şikayet etseler cimere kanıtlarıyla yine meb ilgilenir. Yok böylelerine göz yumuyorlar sonra şikayet ediyorlar konu açıyorlar. Çözümü söylüyorum yapamam diyor e o zaman neden bu konuyu açıyorsun.

Yok 4 5 kişi şikayet etseler cimere kanıtlarıyla yine meb ilgilenir. Yok böylelerine göz yumuyorlar sonra şikayet ediyorlar konu açıyorlar. Çözümü söylüyorum yapamam diyor e o zaman neden bu konuyu açıyorsun.
Hocam olay büyürse şikayet edecem ve konu açacam tekrar burada.

Hocam olay büyürse şikayet edeceğim ve konu açacağım tekrar burada.

Yarın sizi sınıfı topla şikayet et. Yoksa uzar gider aranızda ispikçi falan olursa onlara söylemeyin aman ha yumurtlarlar hocaya sonra siz ayvayı yersiniz. Ağlarsınız vah babam vah diye. Bu kız da OBP 100 100 olur. Yahu ben şunu anlamıyorum bu notları MEB yetkilileri hiç mi görmüyor?

Lisede 3 sınıf atlama diye bir olay yok. 1 sınıf atlamak bile çok absürt iken aşırı nadir durumlarda 2 sınıfa izin verilir. Bence bazı şeyleri karşınızdakine olan kininizden dolayı ve kendinizi burada haklı çıkarmak için abartıyorsunuz.

Lisede 3 sınıf atlama diye bir olay yok. 1 sınıf atlamak bile çok absürt iken aşırı nadir durumlarda 2 sınıfa izin verilir. Bence bazı şeyleri karşınızdakine olan kininizden dolayı ve kendinizi burada haklı çıkarmak için abartıyorsunuz.
Hocam okulda D şubesinden sırasıyla D, C ve B şubesine geldi 3 şube oluyor.

Sınıf diye yazmışsam yanlış yazmışım.

Hocam okulda D şubesinden sırasıyla D, C ve B şubesine geldi 3 şube oluyor.

Sınıf diye yazmışsam yanlış yazmışım.

Bu sınıf değil şube oluyor işte... Tamamdır. Bu olaydan kazançlı çıkmanıza imkan yok boşuna uğraşmayın. Zaten kalmış 1 seneniz yolunuza bakın.