Yazılım için üniversite önerisi

Full stack. Şöyle ilerlemeyi hedefliyorum. HTML, CSS, Javascript, React, Node.js, Vue.js, React Native.
Güzel seçmişsin. HTML zaten sitelerin iskeletidir. React harikadır. JavaScript hem iyi hem de maalesef saldırılarda (XSS gibi) kullanılıyor. Node.js de iyidir. Electron bile bunu kullanır. RN ise Meta'nın ürünüdür.

Umarım kariyerinde ilerlersin. Başarılı olursun. İyi bir üniversite oku. Bol bol pratik ve proje yap. Sektörde React hala aranıyor sektörün durumu kötü olmasına rağmen.

Hocam, bilgisayar mühendisliği popüler ama adamakıllı yer tutturamayan biri işe giremiyor.

Aslında dayım yazılım mühendisi ve Network'ü geniş. Bir yazılım şirketi var. Eğer bir yeri tutturamazsam veya tuttursam bile iş bulamazsam oradan yürürüm. Hayırlısı olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Neredeyse her bölüm için böyle zaten ben de öyle dedim. Ama ODTÜ/ITU/BOUN filan olmak zorunda değil.
ODTÜ/İTÜ/BOUN olmak zorunda değil konusunda haklısınız hocam. Ama genellikle diplomaya bakıyorlar.

Aslında dayım yazılım mühendisi ve Network'ü geniş. Bir yazılım şirketi var. Eğer bir yeri tutturamazsam veya tuttursam bile iş bulamazsam ordan yürürüm. Hayırlısı olsun.
Yazılım öğrenmek yerine derslere daha sıkı çalışmak daha iyi olacak gibi geliyor bana.

Vazgeçtim hocam, hasta bulamazsam para bulması zor gibi geldi. Daha zamanım var düşünüyorum.

Vazgeçtim hocam, hasta bulamazsam para bulması zor gibi geldi. Daha zamanım var düşünüyorum.
Düşündüğün alanla işsiz kalırsan ne yapacaksın? Meslek böyle seçilmez ki kaldı ki diş hekimi olursan zaten hasta bulmak ile uğraşmayacaksın ki. Hasta sana zaten gelecek. Sağlıkta hastanın bittiği nerde görülmüş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…